AmiGO Reizen is de uitvinder van christelijke jongerenvakanties. Wij weten daarom precies wat jij leuk vindt. Ook wanneer je samen met je vrienden op vakantie wilt ben je bij AmiGO Reizen aan het juiste adres. Boek nu snel een christelijke jongerenvakantie bij AmiGO Reizen.

Christelijke jongerenvakantie met AmiGO Reizen

De christelijke jongerenvakanties van AmiGO Reizen staan in het teken van samen met vrienden vakantie vieren. AmiGO Reizigers zijn christelijke jongeren die de wereld ontdekken en de Bijbel mee op reis nemen. Je komt uit verschillende kerken en gemeenten en dat maakt een christelijke jongerenvakantie van AmiGO dubbel boeiend. En natuurlijk zijn de reizen erg gezellig en heb je veel lol met elkaar, maar vaak gaan de gesprekken werkelijk ergens over. ’s Avonds zit je regelmatig bij elkaar en openen we de Bijbel en daar voel jij je bij thuis.

Diverse christelijke jongerenvakanties

Bij AmiGO Reizen hebben we diverse soorten christelijke jongerenvakanties. Je trekt er tijdens je reis dagelijks op uit om allerlei activiteiten te ondernemen. Quadrijden, mee op safari, duiken in de Middellandse Zee, oude steden bezoeken, ga zo maar door! Het is allemaal mogelijk. Daarnaast neemt AmiGO Reizen je mee naar de mooiste steden en laat je kennis maken met nieuwe culturen. Reis mee met AmiGO Reizen en ontdek wat al onze fantastische bestemmingen in petto hebben voor je!

Direct een christelijke jongerenvakantie boeken? Kies één van onze vakanties: zon, zee en cultuurreizen, avontuurlijke reizen, actieve reizen of wintersport. Heb je vragen? Neem dan direct contact met ons op, we staan je graag te woord.