ONTDEK DE WERELD MET AmiGO! 
Kies voor een actieve vakantie of geniet van zon, zee en cultuur. Ga op pad met je eigen auto tijdens de Fly & Drives of ga ver weg met de avontuurlijke reizen. Aan jou de keus! 
_________________________________________________________________Fly & Drives
Een Fly & Drive is een vakantie waarbij je vliegreis, overnachtingen en huurauto gecombineerd worden. Inmiddels een beproefde en populaire vorm van reizen bij AmiGO! We hebben weer volop keuze in Fly & Drive bestemmingen. Wat maakt een Fly & Drive nu zo leuk? Het is vooral de vrijheid. Doordat je met eigen auto’s reist, kun je gaan en staan waar je wilt. De route staat in hoofdlijnen vast, de details kun je zelf invullen. Je bepaalt zelf of je ergens wel of niet stopt. Je ontdekt op deze manier nieuwe landen en plaatsen met je eigen gezellige AmiGO-groep!

Klik hier voor alle Fly Drives 
_________________________________________________________________Avontuurlijke reizen 
Ben jij in voor uitdaging en avontuur? Wil je bestemmingen zien waar nog wat te ontdekken valt? De mooiste plekken van de wereld zien? Andere culturen ontdekken, genieten van ongerepte natuur, de hoogtepunten van een land zien, en soms meer afgelegen plekken bezoeken? Of je nu een actieve rondreis naar Azië wilt maken, één van de 7 Wereldwonderen wilt bekijken in Zuid-Amerika of naar de zuidelijkste stad van deze wereld wilt reizen… het kan allemaal. Welk avontuur ga jij aan?

Klik hier voor alle Avontuurlijke reizen _________________________________________________________________Zon, zee en cultuur
Na een jaar hard werken, is het heerlijk om in je zomervakantie te genieten van de zon. En omdat die zon in Nederland soms een beetje op zich laat wachten, hebben we volop keuze uit bestemmingen waarbij je gegarandeerd bent van een flinke dosis vitamine D. Geniet van mooie stranden, een blauwe zee een palmbomen. Maar natuurlijk lig je niet alleen maar aan het strand. AmiGO’s zijn actieve vakantiegangers, die graag veel activiteiten ondernemen. In overleg met de reisleider en groep wordt een afwisselend programma samengesteld. ‘s Avonds ga je met de groep gezellig eten in een leuk restaurantje, en geniet je van warme, lange zomeravonden. Nu alleen nog kiezen…!

Klik hier voor alle Zon, zee en cultuur reizen 

_________________________________________________________________Actief 

Heb jij geen zin om te zonnen en relaxen in je vakantie? Is stilzitten niets voor jou? Wil jij op een sportieve en actieve manier een nieuwe bestemming ontdekken? We hebben mogelijkheden genoeg voor een actieve vakantie, op unieke plekken, midden in de natuur. Dat kan in Noorwegen zijn, of op een ‘warmere’ bestemming zoals de Balkan. Trotseer de stroomversnellingen van de rivier de Noce tijdens hydrospeed. Volg al abseilend, springend en zwemmend de loop van het water tijdens canyoning. Reis te paard door de bergen van Montenegro, ga hiken in de diepe Vikos kloof of doe je backpack op en wandel van hut naar hut in de Oostenrijkse Alpen. Verleg je grenzen… tot hoever ja gaat bepaal je natuurlijk zelf! 

Klik hier voor alle Actieve reizen 

_________________________________________________________________30+/Single 

Je bent boven de 30 jaar en single, solo of vrijgezel (of hoe je het ook maar noemen wilt). Je houdt van reizen en  vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Je gaat natuurlijk het liefst op vakantie met leeftijdgenoten. Prachtige reizen maken, belevenissen en ervaringen delen, nieuwe ontmoetingen, gezelligheid, plezier en een leuke vakantie, daar gaat het om! Daarom hebben we leuke groepsreizen, bedoeld voor 30+-ers en singles, naar allerlei bestemmingen. Maak je een verre reis, kies je voor ene Fly & Drive, ga je fietsen bij de Chiemsee of genieten van de zon op Sardinië?

Klik hier voor alle 30+/Single reizen 
_________________________________________________________________

Korte reizen en citytrips
Even lekker een paar dagen weg… Je hoeft echt geen twee weken op pad te gaan om het gevoel te hebben dat je op vakantie bent! Ook met een korte trip ben je er al snel helemaal tussenuit. Je bent in een andere omgeving, ontdekt een ander land, ziet een andere stad, beleefd een andere cultuur en ontdekt de highlights. Daarnaast is zo’n korte vakantie ook nog eens makkelijk in te plannen. Daaaag werk! Ga jij naar een wereldstad, zie je de geisers op IJsland of vier je Oud en Nieuw in Boedapest?

Klik hier voor alle korte reizen en citytrips

_________________________________________________________________