AmiGO: CHRISTELIJKE GROEPSREIZEN

Je bent misschien wel nieuwsgierig naar wie er met AmiGO op reis gaan? AmiGO-reizigers zijn christelijke jongeren die de wereld ontdekken en de Bijbel mee op reis nemen. AmiGO is een christelijke reisorganisatie en dat houdt niet op bij het stickertje wat wij erop geplakt hebben. Het gaat namelijk om de inhoud. Onze jongeren komen uit verschillende kerken en gemeenten, zoals: PKN, Christelijk Gereformeerde Kerk, Gereformeerde Gemeenten, HHK en alles wat daar tussenin zit. Dit maakt een groepsreis met AmiGO dubbel boeiend. We hebben veel lol met elkaar en vaak gaan de gesprekken werkelijk ergens over.

Jongerenreizen: voor jongeren van 18 tot 35 jaar! 
Onze reizen zijn voor jongeren van 18 tot ongeveer 35 jaar.
Dat betekent dus dat de leeftijdsgroep vrij breed is en per reis kan variëren.
Vaak zien we wel dat bij de Middellandse Zee bestemmingen de meeste deelnemers tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Met een leuke groep jongeren heerlijk relaxen in de zon en leuke excursies ondernemen!
Bij verdere bestemmingen of reizen met een wat hogere reissom is de gemiddelde leeftijd vaak ook wat hoger. Deelnemers zijn dan vaak rond de 25 jaar of ouder.  

Natuurlijk kun je ook als dertiger naar de zon en als twintiger een verre reis maken: het is maar een richtlijn. Samen met leeftijdgenoten ontdek je de mooiste plekjes! 

30+/Single: voor deelnemers van 30 - 45 jaar 
Onze 30+/Single reizen zijn voor deelnemers tussen de 30 en ongeveer 45 jaar.
Als single ga je natuurlijk het liefst op vakantie met singles en leeftijdsgenoten. Prachtige reizen maken, belevenissen delen, nieuwe ontmoetingen, gezelligheid en goede gesprekken, daar gaat het om! Daarom hebben we leuke groepsreizen, bedoeld voor 30+-ers en singles, naar verschillende bestemmingen. Daarnaast zijn er ook een aantal gecombineerde reizen voor zowel jongeren als 30+-ers of 30+ en Alle leeftijden.

Groepsgrootte
De groepsgrootte is per reis verschillend. 
Bij vlieg- en treinreizen geldt dat het minimum aantal deelnemers 10-15 personen is. Voor touringcarreizen is dit minimaal 20-25 personen. Gemiddeld bestaat een groep uit 20-25 deelnemers, uiteraard kan dat ook meer zijn! 

Alleen reizen
Veel deelnemers reizen samen met een vriend of vriendin. Maar ook als je alleen reist, ben je bij AmiGO aan het juiste adres. In elke groep zijn wel een aantal reizigers die alleen geboekt hebben. De eerste dagen is dat is dat misschien even wennen, maar de ervaring leert inmiddels dat je heel snel aansluiting zult hebben bij de groep. Onbekenden zullen als snel bekenden voor je worden. Je ontmoet veel nieuwe vrienden! 

Je kunt je kamer of appartement gewoon op indeling boeken. Je deelt je kamer dan met reisgenoten van hetzelfde geslacht.