AmiGO: Connecting people

Deze zomer met AmiGO Reizen op vakantie? Dat is een goed idee! Je ontdekt met ons niet alleen de mooiste plekjes, maar je ontmoet ook nog eens veel nieuwe vrienden. Met AmiGO kies je voor vrijheid en een christelijke sfeer in een hele gezellige groep. Je hebt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Kies voor een actieve vakantie of geniet van zon, zee & cultuur. Echt ver weg ga je met Fly & Drive en de avontuurlijke reizen. Aan jou de keus! AmiGO: with friends on the move!

AmiGO: for Christians today

AmiGO-reizigers zijn christelijke jongeren die de wereld ontdekken en de Bijbel mee op reis nemen. Het is de bedoeling dat je je helemaal thuis gaat voelen bij jouw eigen reisclub. Zeker wanneer je dat doet met die andere jongeren die ook bewust voor een christelijke reisorganisatie kiezen. Een christelijke reisorganisatie houdt niet op bij het stickertje dat wij erop geplakt hebben. Het gaat om de inhoud. Want AmiGO dat ben jij! En daarom is een christelijke reisorganisatie dus niet saai. Wij zijn een frisse, enthousiaste en dynamische reisorganisatie voor christenen die met elkaar op vakantie willen. Je komt uit verschillende kerken en gemeenten en dat maakt een groepsreis dubbel boeiend (het merendeel van onze jongeren komen uit kerkverbanden zoals de PKN, HHK, Christelijk Gereformeerde kerk en de Gereformeerde Gemeente). En natuurlijk is het erg gezellig en heb je veel lol, maar vaak gaan de gesprekken werkelijk ergens over. ‘s Avonds zit je regelmatig bij elkaar en openen we de Bijbel en daar voel jij je bij thuis. Dat is niet saai of duf, maar gewoon heel spontaan!

Bij AmiGO zeggen we: fijn het is weer zondag

Fijn! Het is weer zondag. Uiteraard maken we daar iets bijzonders van. Niet plichtmatig wachten tot maandag, omdat je dan weer alles mag doen. Zondag is de dag waarop wij in het bijzonder met God bezig mogen zijn. En Hij met ons. We komen op zondag bij elkaar rondom het Woord, maar dat is natuurlijk geen exacte kopie van de kerkdienst zoals thuis. Op zondag bezoeken we indien mogelijk een plaatselijke kerk. Ontmoet christenen over de grenzen heen! Je ervaart dat de Geest vele talen spreekt en grenzen doorbreekt. Dat geeft een AmiGO-reis meerwaarde. Dat bindt samen. We vieren zondag en die is reisvrij. Maar verder is het een dag die best bijzonder is. Is dat niet bijzonder?

Waarom kies jij voor AmiGO?

Je kiest voor AmiGO omdat je allereerst leuke mensen wilt ontmoeten bij wie je je thuisvoelt. Dat lukt omdat AmiGO:

  • Een Christelijke reisorganisatie is: de Bijbel gaat mee op reis
  • Garant staat voor plezier en gezelligheid: een groepsreis is hoe dan ook leuk en gezellig
  • Vriendschap betekent: je ontmoet veel nieuwe vrienden tijdens een reis
  • Een groot aanbod heeft: grote keus in verschillende bestemmingen
  • Voor ontdekking van nieuwe landen en culturen staat
  • Voor een goede mix tussen activiteiten, ontspanning en bezinning zorgt
  • Groepsreizen organiseert met volop ruimte voor eigen invulling