Hey, ga je mee? Dan kunnen we samen ontdekken hoe mooi de wereld is en hoe fijn het is om dit met anderen te kunnen delen! 

FRIENDS ON THE MOVE! 
Al ruim 45 jaar organiseren wij de leukste groepsreizen voor jongeren. En wat worden we daar blij van! Het is een feestje om ervoor te zorgen dat jij samen met andere christelijke jongeren kunt ontdekken hoe bijzonder en uniek elk land is. Samen ga je op zoek naar mooie plekjes, nieuwe culturen en toffe avonturen. Mooie dingen beleef je tenslotte samen en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Doordat we vakanties hebben in allerlei soorten en maten zit er altijd wel iets voor je bij én weet je zeker dat je op reis gaat met mensen die hetzelfde leuk vinden. We weten zeker dat ook jij na je reis met AmiGO nieuwe vrienden hebt gemaakt! 

Geloof in je vakantie
Een reis met AmiGO is niet alleen een reis waarbij je    geniet van alles wat je bestemming jou te bieden heeft.    Jouw reisgenoten hebben je namelijk ook wat te bieden!     Het is immers best wel fijn als de mensen met wie je op reis gaat hetzelfde belangrijk vinden als jij. Daarom is     AmiGO een reisorganisatie met een duidelijk profiel: wij  maken de mooiste reizen voor christelijke jongeren.       Jongeren die mooie avonturen met elkaar beleven, maar   ook met elkaar de Bijbel lezen, daarover gesprekken       voeren en het fijn vinden om samen te bidden en te     zingen. Elke dag is er dan ook een moment waarop je     samen de Bijbel leest en samen bidt. Op zondag bezoek je   voor zover dat mogelijk is een lokale gemeente en anders   organiseert je reisleider een samenkomst of Bijbelstudie. AmiGO is een interkerkelijke organisatie, dus onze jongeren komen ook uit allerlei verschillende kerken: PKN, GKV, HHK, CGK, GerGem en alles wat daartussen zit. Dit maakt het extra boeiend: iedereen neemt zijn eigen ervaring en beleving mee waar je iets van kunt leren! 

Trots op wat we voor jou kunnen doen
Eigenlijk zijn we heel trots dat we jou deze unieke combinatie aan kunnen bieden. En dat het een concept is dat werkt, dat heeft zich inmiddels wel bewezen. Je ontmoet nieuwe vrienden waar je ook na je vakantie nog eens mee afspreekt. Onze AmiGO Events zijn altijd binnen de kortste keren volgeboekt. Een sportieve activiteit met elkaar, met volop gelegenheid om tijdens de borrel bij te kletsen en nieuwe reisplannen te maken.

Groepsreis?
Weet je niet zo goed of een groepsreis wel iets voor jou is? Een groepsreis met AmiGO betekent niet dat je een week of twee weken precies moet doen wat de reisleider heeft bedacht. Er is juist alle ruimte voor eigen invulling. Een reis maak je met elkaar, letterlijk en figuurlijk. Dus heb je leuke ideeën voor wat je graag wilt doen? Bespreek het en maak er iets leuks van samen!
We kunnen nog wel even doorgaan over waarom AmiGO zo leuk is; maar we nodigen je vooral uit om het zelf te komen beleven. Kom een keertje naar een Event en ontdek de gezelligheid en de fijne sfeer. En ben je benieuwd hoe we AmiGO in een paar zinnen zouden omschrijven?

- Met christenen op reis naar de mooiste bestemmingen wereldwijd
- Avonturen beleven, nieuwe vrienden maken en de mooiste herinneringen opdoen
- Reizen met een goede mix tussen activiteiten, ontspanning en bezinning
- Groepsreizen met volop ruimte voor eigen invulling

Ben je benieuwd naar de ervaringen die andere jongeren met AmiGO hebben? Kijk dan eens op onze reviewpagina! Maar liefst 99% van onze klanten beveelt AmiGO aan... zien we jou snel?