ANNULERINGSVERZEKERING 
Ieder jaar komt het weer voor: op het laatste moment kun je niet mee, door ziekte of ongeval. Dat is erg vervelend. Toch hoef je daar geen financiële schade door te ondervinden. De annuleringsverzekering zorgt ervoor dat je een financiële vergoeding krijgt, als je niet mee kunt door ziekte of ongeval. De details over deze verzekering vind je in onze algemene voorwaarden en bepalingen. Deze verzekering is niet verplicht, toch adviseren wij: altijd doen! Heb je nog vragen? Bel dan even naar AmiGO.

Wat is standaard verzekerd?
Met de standaard annuleringsverzekering ben je goed verzekerd, als je je vakantie wilt annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mis je een deel van je vakantie, bijvoorbeeld omdat je vliegtuig vertraging heeft? Dan ontvang je een vergoeding voor iedere dag dat je geen vakantie heeft gehad.

De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 5,5% van de reissom (excl. assurantiebelasting à 21% en poliskosten: € 3,50).

Klik hier voor de voorwaarden van de annuleringsverzekering. 

Annuleringskosten
Indien je geen annuleringsverzekering hebt en een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

a. Bij annulering tot de 42e dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling.
b. Bij annulering vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom.
c. Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 40% van de reissom.
d. Bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom.
e. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom.
f. Bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reissom.
g. Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

REISVERZEKERING 

Wat is staandaard verzekerd?
Met de reisverzekering ben je goed verzekerd tijdens je reis. Inbegrepen zijn deskundige hulpverlening, geneeskundige kosten en bagage. Bij een onverhoopte gebeurtenis in het buitenland kom je dan niet voor bijzonder hoge kosten te staan. Deze verzekering is ook niet verplicht, toch raden wij aan ook deze verzekering af te sluiten.

De kosten voor een reisverzekering bedragen:

  • Comfort Europa € 1,92 p.p.p.d. (excl. € 3,50 poliskosten)
  • Comfort Wereld € 3,07 p.p.p.d. (excl. € 3,50 poliskosten)


Klik hier voor de voorwaarden van de reisverzekering.

Het is tevens mogelijk om een doorlopende reisverzekering vanaf € 30,- af te sluiten bij AmiGO (exclusief poliskosten). Bel voor meer informatie met AmiGO: 078 - 684 53 50. We helpen je graag bij het afsluiten van de reisverzekering die bij jou past.

ONBEZORGD OP REIS MET DE HULP OP ZAK APP!

Met Hulp op Zak kun je medische informatie bekijken over je (toekomstige) vakantieland. Wat zijn de veel voorkomende medische aandoeningen en is het bijvoorbeeld verstandig om je vooraf te laten vaccineren?
De app is voorzien van een uitgebreide medische vraagbaak, een medisch woordenboek in zeven talen én de nummers van alle Nederlandse alarmcentrales.

  • Werkt zonder internetverbinding, dus geen hoge internetkosten in het buitenland!
  • Kwallenbeet, ziekte of andere medische zorgen tijdens je reis? Hulp op Zak geeft uitgebreide informatie en tips over een groot aantal ziekten en aandoeningen.
  • In één oogopslag zie je welke ziekten vaak voorkomen op je bestemming. Handig: je leest ook meteen of je vooraf een inenting nodig hebt.
  • Een compleet medisch woordenboek in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Turks. Wel zo handig als je met een buitenlandse arts of hulpverlener moet communiceren.
  • De app bevat de nummers van vrijwel alle Nederlandse alarmcentrales.


Download hier de gratis Hulp op Zak app!