Word reisleider bij AmiGO Reizen 


Het begeleiden van jongerenreizen is een hele uitdaging. AmiGO Reizen zoekt enthousiaste reisleiders m/v. Je beschikt over organisatietalent en improvisatie-vermogen, je bent besluitvaardig, kunt leiding geven, gaat graag voorop, je bent geïnteresseerd in mensen, je beschikt over communicatieve en sterke sociale vaardigheden, je neemt het initiatief. Kortom, je bent in alles een echte reisleider!

Een AmiGO-reisleider is representatief voor zijn doelgroep. AmiGO is een christelijke reisorganisatie met een duidelijk profiel. De doelgroep van AmiGO vind je met name in christelijk – reformatorisch Nederland. Onze deelnemers zijn kerkelijk meelevend en gaan op zondag naar de kerk. De Bijbel gaat ook mee op reis. Als reisleider open je elke dag met je groep de Bijbel en ga je voor in gebed.

Maak van vakantie je werk en van werk je vakantie. Bel of mail voor meer informatie naar AmiGO (078 – 684 53 50 of info@amigoreizen.nl), of download het sollicitatieformulier (pdf).

Om je alvast een indruk te geven 


"Hey vrienden!

Joehoeeee je hebt de nieuwste zomergids van AmiGO te pakken! Geef jezelf even de tijd: pak een kop warme chocolademelk mét slagroom, een lekkere grote koek en zoek een heerlijk zittende stoel op. Tijd om even te ontsnappen; weg uit de drukte en welkom in de zonnige wereld van AmiGO. AmiGO, een geweldige organisatie die er alles voor over heeft om jou een geweldige vakantie te bezorgen! Ben jij op zoek naar een gezellige, goed georganiseerde vakantie waarbij de Bijbel niet vergeten wordt?! Dan lees je de goede gids. Vorig jaar heb ik voor het eerst een reis geleid en ik kan je één ding vertellen: ik heb genoten! 15 dagen lang had ik het voorrecht om een geweldige groep te leiden, hen te leren kennen, samen het mooie eiland te ontdekken, lange maar vooral gezellige avonden te hebben, samen lol te hebben, samen goede gesprekken te hebben, samen met God en de Bijbel bezig te zijn, samen… een top tijd te hebben! Wil jij ook zo'n goed georganiseerde vakantie vol gezelligheid, heerlijk groepsgevoel, (h)echte vriendschappen, avontuurlijke activiteiten en een vakantie waarbij de Bijbel meegenomen wordt? Dan zeg ik: boeken maar!  Wie weet tot ziens?!"

'There are no foreign lands. It is the traveler only who is foreigner'.

Liefs,
Lizette Kamp

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Hij is er weer, de zomergids van AmiGO! Vol met fantastische bestemmingen naar vele landen, voor iedereen zit er wel wat bij. Ook voor mij is het weer lastig om een keuze te maken… Kies ik voor de uitgestrekte zandstranden, de prachtige natuur, de sfeervolle dorpjes of een vreemde cultuur? Een actieve, avontuurlijke of juist ontspannen vakantie? Keuze genoeg, maar één ding blijft altijd hetzelfde: een gezellige groep jonge mensen die er met elkaar een onvergetelijke vakantie van maken! Als reisleider blijft het altijd weer de uitdaging om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Je neemt het voortouw en met elkaar geniet je van je verdiende vakantie en de verdiepende momenten. Juist dit zorgt voor een hechte band en geeft een grote meerwaarde aan een vakantie met AmiGO. Uit elke vakantie ontstaan dan ook weer nieuwe vriendschappen en er blijven herinneringen over die je niet snel meer vergeet. Twijfel jij nog om mee te gaan? Doe dat niet, ik kan het je zeker aanbevelen! Ook dit jaar ligt er weer een prachtig aanbod aan reizen voor jou klaar. Kies wat jij leuk vindt en wellicht zien we elkaar deze zomer!"

Een zomerse groet,
Pieter Provoost


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Daar sta je dan…op Schipho! Met je koffer gevuld, een lijst van 28 onbekende namen en een hoofd vol verwachtingen. En daar ga, op weg naar het Griekse eiland Kreta voor twee weken zon, strand, avontuur en gezelligheid! Voor het eerst een reis leiden, een spannend avontuur, maar echt een onvergetelijke ervaring. Het is bijzonder om te zien en te ervaren hoe de groep steeds hechter wordt, elkaar steeds beter leert kennen en er echte vriendschappen ontstaan. En wat is er nu gezelliger dan met de hele groep in jeeps van de ene kant van het eiland naar de andere kant te rijden? Of wat dacht je van het voldane gevoel dat je met z’n allen hebt na een pittige en actieve wandeltocht door de Samariakloof? Of die keer dat je met z’n allen op een strandbed geniet van de zon en de zee? Of dat je bij het avondrood dineert met de hele groep?


Wat voor mij een AmiGO-reis nog bijzonderder maakt, zijn de gezamenlijke avondsluitingen. Dan gaat de echte Reisgids open en die Gids is de basis voor een échte AmiGO reis! Ik kan je natuurlijk nog veel meer vertellen, maar het enige wat je echt kan overtuigen is door het zelf te gaan ervaren!"


Petronelle Baarda