Dit jaar maakten wij een prachtige reis,
onze AmiGO groep is daarvan het bewijs.
Van Noorwegen, Finland tot Zweden,
over deze vakantie zijn wij zeer tevreden!

In onze auto’s reden wij kilometers lang,
rendieren gaven ons geen voorrang.
Van Rovaniemi tot aan de Lofoten,
hebben wij van deze reis genoten.

Wij beleefden de Noordkaap te voet,
kijkend naar een prachtige gloed.
Wil je voor een extra lange vakantie gaan,
dan raden wij deze reis met middernachtzon aan.

Wij zagen zelfs de geschiedenis van het land
en hoorden over Sami’s aan de lopende band.
"Kom kom, kom kom", riep een Viking vol vuur
"Kom gauw naar mijn museum, het liefst om 12 uur"

Tenslotte was onze groep zeer speciaal
Take five, maakte ons amicaal.
Wij zeggen samen: friends on the move,
deze ervaringen zijn echt Amigoproof!

Het Noordkaap-team 

 

 

 

 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


"Met AmiGO naar Indonesië, wat een onvergetelijke reis was dat! Afgelopen jaar ben ik voor het eerst mee geweest met AmiGO. De goede reizen en de leuke gezelschappen trokken mij aan. Deze vakantie had alles: cultuur, gastvrijheid en een super leuke groep. Tropische regenwouden, groene rijstvelden en actieve vulkanen typeren Indonesië. In Azië besef je pas in wat voor een bijzonder en welvarend land we zelf leven.

In de groep was er, naast gezelligheid, ruimte voor de Bijbel en zondagsrust. Ik voelde mij er echt thuis. Je kunt jezelf zijn. Ik heb veel respect voor de reisleider, die hierin een belangrijke rol speelde."

Jan Harbers

Geïnteresseerd? Check hier ons aanbod voor meer avontuurlijke reizen!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Zomer 2016, tijd voor een actieve reis! Na een zon-zee-strandvakantie op Rhodos en een cultuurreis in Macedonië had ik dit keer zin in iets anders. Slovenië, een reis waarin je zowel actief als lui kunt zijn :). 

Samen met een vriendin was ik onderdeel van een ontzettend grote, gevarieerde en gezellige groep! De reisleidster zorgde iedere dag voor een leuk programma. De foto’s uit de reisgids worden werkelijkheid wanneer je van de natuur geniet tijdens het raften. Je voelt je onderdeel van de natuur als je in een wetsuit een rivier uit ‘loopt’. Je vertrouwt blindelings op je gids, springt van rotsen, zwemt en eindigt in het abseilen van een waterval. Ik houd er van om actief te zijn, maar er was ook zeker ruimte om het wat rustiger aan te doen. Als je de natuur op je in laat werken door stil te zitten bij een ijskoude waterval in een kloof of het bezichtigen van grotten, dan voel je, je een heel nietig schepsel op deze aarde. De meerwaarde van AmiGO is voor mij dat je die gedachten met elkaar kunt delen. Gewoon door een goed gesprek overdag, of als Gods Woord centraal staat tijdens een dagsluiting, bijbelstudie of kerkdienst. De gezelligheid van afgelopen reis wordt voortgezet door regelmatig ex-vakantiegangers te ontmoeten. Ieder land, iedere groep en dus iedere reis is totaal anders. Het terugkijken van foto’s zorgt ervoor dat ik alweer zin in aankomende zomer krijg."

Willemijn de Jong

Al reiskriebels? Check hier ons aanbod voor meer actieve reizen!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Afgelopen zomer ben ik op vakantie naar Algarve, Portugal geweest. Wat een fantastisch land, heerlijk weer, vriendelijke mensen en lekker eten! Nu ik bezig ben om mijn ervaringen op papier te zetten, krijg ik spontaan weer heimwee :). We hebben daar echt een fantastische tijd gehad! Met onze groep van 33 jongeren verbleven we in mooie, ruime appartementen met een enorm balkon. Dit balkon gebruikten we 's avonds voor een avondsluiting met elkaar. Daarna was er altijd nog ruimte voor een drankje en gezellig samen ontspannen. Overdag deden we excursies, zoals golfsurfen, dolfijnen spotten, een boottocht en een uitstapje naar Lissabon. Het hoogtepunt was de dolfijnen, wauw wat was dat gaaf zeg! 

Op zondag gingen wij met elkaar naar een plaatselijke christelijke gemeente waar Engels gesproken werd. Deze kleine gemeente was blij dat er zoveel christenen uit Nederland kwamen; mooi om elkaar zo te kunnen ontmoeten! Naast de dienst hebben we met elkaar nog een bijbelstudie gehouden in de appartementen.

En dan  breekt de dag aan dat je weer naar huis gaat. Jammer, maar we hebben toch 15 geweldige dagen met elkaar doorgebracht! Gelukkig heb ik nog steeds contact met mijn reisgenoten en spreken we nog regelmatig met elkaar af. Het was voor mij de eerste keer dat ik met AmiGO op stap ging. En wat mij betreft: voor herhaling vatbaar!"


Pauline den Butter

Krijg jij er al zin in? Check hier ons aanbod voor meer zonnige bestemmingen!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


"Na veel goede verhalen gehoord te hebben over AmiGO, besloot ik hier een reis te boeken. En wat voor één! Het was augustus 2015 toen ik meeging met de Fly and Drive in Amerika. Zo’n 17 dagen verbleven we aan de andere kant van de wereld, wie wil dat nu niet? Deze reis stond altijd al op mijn lijstje, en nu werd het waargemaakt.

Eerst stonden we als groep nog wat onwennig op Schiphol, maar eenmaal aangekomen in Toronto, zat de sfeer er direct goed in! Nadat we eerst Toronto bekeken, met uiteraard de CN Tower, reden we naar spectaculaire plekken als de Niagara falls, Amish dorpjes, Washington D.C., Philadelphia en New York City. Vooral de laatste was adembenemend. Er is zoveel te doen en te beleven! Het is werkelijk 'the city that never sleeps'. Ik zal bijvoorbeeld nooit meer vergeten hoe we na een lange dag reizen op Times Square aankwamen, geweldig! Ook de Statue of Liberty is een must om gezien te hebben! Zo zijn er nog tal van dingen die we gezien en gedaan hebben. Ook het mooie accent alleen al van de mensen maakt een bezoek naar dit land de moeite waard ;-)

De vakantie was verder heel divers, wandelen in de natuur en uiteraard veel urban jungle. De reisleidster bezorgde ons een onvergetelijk avontuur, die me nog lang zal heugen. Ook werd er elke dag als groep uit de Bijbel gelezen en de dag gesloten met gebed, wat ik als erg prettig heb ervaren.

De reis vloog voorbij! Na een kleine jetlag wist ik het zeker, dit was een topreis geweest! Bedankt Amigo! :)"


Coen Verhoef

Lijkt dit jou dit ook zo gaaf? Check hier ons aanbod voor meer Fly & Drive bestemmingen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Bij AmiGO ben je gegarandeerd van een top vakantie! Na veel enthousiaste verhalen te hebben gehoord van AmiGO-reizigers, ben ik het avontuur aangegaan. Koffers ingepakt en gaan... naar Algarve in Portugal! Geen idee wat ik kon verwachten. Portugal kent waanzinnig mooie stranden, rotsformaties en gezellige terrasjes. Vanwege de groepsgrootte hadden we twee reisleiders. We hoeften ons nergens druk om te maken: alles werd geregeld! Daar is een vakantie toch voor? 

Wat mijn vakantie meerwaarde gaf, waren de momenten dat we stil stonden bij Gods Woord. Een kippenvel momentje had ik toen we een plaatselijk kerkje bezochten en de mensen enorm blij waren met onze komst!"

Carola van der Valk

Krijg jij ook zo'n zin om op reis te gaan met AmiGO? Check hier ons aanbod voor meer zonnige bestemmingen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Reizen bij Amigo staan altijd garant voor veel plezier! Ik ben al een aantal keer mee geweest, onder andere naar Istanbul en Sölden. Afgelopen zomer was Rhodos aan de beurt. Daar hebben we ons heerlijk vermaakt op het strand. Het was meer dan 30 graden, zwemmen was dan ook geen overbodige luxe. Op het eiland was veel te doen: cultuur snuiven in de synagoge, shoppen, duiken, een pottenbakker bezoeken en een boottocht maken. Na afloop van de dag hadden we vaak goede gesprekken. Onze vriendelijke en joviale reisleider wist veel over het land te vertellen. 


We hadden het maar getroffen in ons prachtige hotel met zwembad. De Nederlands sprekende eigenaars stonden ons altijd vriendelijk te woord. Hiernaast konden ze nog eens fantastisch koken! Op zondag kregen we taart van AmiGO. Wil je een gezellige en actieve vakantie? Boek dan een reis bij Amigo!"

Alida Honders

AmiGO Reiskriebels? Check hier ons aanbod voor meer zonnige bestemmingen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"In de zomer van 2016 ben ik voor de eerste keer op vakantie geweest met AmiGO. Samen met een vriendin koos ik voor de actieve reis naar Slovenië. We gingen met de nachttrein vanaf Utrecht centraal. In het begin stond iedereen wat onwennig bij elkaar, maar eenmaal in de trein was iedereen gezellig met elkaar aan het kletsen. 12 dagen later stonden we weer op Utrecht centraal, maar dan als een hechte groep met een geweldige ervaring rijker.

Ik heb in Slovenië erg genoten van de prachtige natuur, het mooie weer en de afwisselende activiteiten zoals kajakken, boottochtten, grotbezoek en bergwandelen. Het meest heb ik genoten van de gezelligheid van de groep. Met elkaar hadden we leuke gesprekken en speelden we spellen, maar ook waren er serieuze en diepgaande gesprekken. Tijdens de reis zijn vriendschappen ontstaan die ook na de vakantie doorgaan. In de zomer van 2017 hoop ik dan ook weer te kiezen voor een afwisselende AmiGO reis!"

Dineke Molenaar

Ga je deze zomer ook met ons mee? Check hier ons aanbod voor meer actieve reizen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~