Beste reiziger,

Sinds een aantal jaar heb ik de smaak van het reizen aardig te pakken. Wat begon met een uitwisseling naar Zuid-Afrika, is uitgegroeid tot jaarlijks backpacken! Een van de mooiste dingen aan reizen vind ik wel de ontmoetingen: je onderdompelen in een andere cultuur, gesprekken met locals en natuurlijk de momenten die je deelt met reisgenoten. Onder het mom van ‘bagage is een noodzakelijk kwaad’, trek ik er graag op uit met zo weinig mogelijk bagage. De vrijheid die het geeft om met maar een paar kilogram bagage eropuit te trekken is geweldig! Niets wat je hindert om het land waar je doorheen trekt te leren kennen.

Laat ik wat meer over mijzelf vertellen. In het dagelijks leven studeer ik theologie in Apeldoorn en Amsterdam. Met veel passie duik ik de studieboeken in en werk ik met jongeren in de gemeente. Daarnaast ben ik ook graag meer praktisch bezig, met portretfotografie, wielrennen en natuurlijk met reizen.

Reiservaring in Zuid-Afrika, Lesotho, Botswana, Zimbabwe, Thailand, Maleisië, Indonesie, Singapore, Brunei, Israel en een groot deel van West-Europa.

Wouter