Hé Amigo!

Al mijn hele leven lang luister ik naar de naam William. Als geboren en getogen Nunspeter ben ik in het dagelijkse leven werkzaam als adviseur brandveiligheid bij de brandweer en tevens als vrijwilliger. Na diverse keren als deelnemer met AmiGO op vakantie te zijn geweest heb ik in 2016 de stap gemaakt naar reisleider. Een keuze waar ik geen spijt van heb gekregen! AmiGO staat garant voor fantastische vakanties. Mooi om daar een bijdrage aan te kunnen en mogen leveren. Als reisleider ben ik pas tevreden als ook alle deelnemers tevreden zijn. Vakantie vieren als groep is geweldig. Het is mooi om te zien hoe snel er al een (h)echte groepsband ontstaat, nieuwe vriendschappen zijn snel geboren. Met elkaar gaan we er een onvergetelijke vakantie van maken! Genieten van de cultuur, de natuur, de plaatselijke keuken en niet in de laatste plaats van de zon: we gaan het beleven!

Naast een hoop plezier dat we met elkaar gaan hebben is er ook ruimte voor serieuze gesprekken. Je kiest voor AmiGO vanuit een christelijke levensovertuiging en die gooi je tijdens je vakantie niet over boord. Juist dit aspect bindt elkaar samen en geeft een diepe meerwaarde aan je vakantie. Tijdens een avondje lekker ontspannen tafelen, met de ruisende zee als achtergronddecor, ontstaan mooie gesprekken. Twijfel je nog? Gewoon boeken! Ik durf te stellen dat je er zeker geen spijt van krijgt! Ik heb alweer ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen! 

Ik zie ernaar uit nader kennis met je te maken. Graag ontmoet ik je dan ook op Schiphol, op weg naar een van de prachtige bestemmingen voor een onvergetelijke vakantie!

Een zonnige groet, William

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Woonplaats: Nunspeet

Beroep: Adviseur risicobeheersing, Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland

Hobby’s: Muziek, modelbouw, sporten, klussen, reizen

Reisleider sinds: 2016

Aantal reizen geleid: 5

Reizen geleid naar: Tenerife, Bali en Gili, Zakynthos, Kroatië, Sicilië 

Reiservaring in: Duitsland, Engeland, Italië, Cyprus, Griekenland, Kroatië, Turkije, Tenerife, Israël en Indonesië