Beste AmiGO’s, 

Vakantie… een tijd waarin ‘moeten’ niet bestaat. Gewoon even helemaal bijkomen met zo af en toe een leuke excursie. Wat is er nu leuker om met nieuwe reisvrienden een nieuwe cultuur gaan ontdekken. Gezellig een terrasje pakken, genieten van de natuur en in de avond de zon zien ondergaan! Wat zeker in deze vakantie niet ontbreek is samen Gods woord te openen. Zo, wat heb ik er enorm veel zin in, om met jullie deze zomer naar Kos te gaan. 

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Rosaly Keegstra en ik woon in Drachten een plaats in Friesland. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als kwaliteit dienst/voedingsmiddelen laborant. Wat dit beroep precies inhoud is altijd wat lastig te verwoorden maar ik leg het je graag eens uit.

In mijn vrije tijd ben ik echt een gezelschapsmens en hou ik ervan om te sporten, lezen, leuke dingen met vrienden en familie te ondernemen, maar ook zeker spelletjes spelen horen daarbij ;-) 

Het lijkt mij fantastisch om er samen met elkaar een te gekke tijd van te maken. Samen de sfeer van het Griekse eiland Kos te gaan beleven. Bij terugkomst op Schiphol te zeggen “zo dat was genieten!”. 

Dan zeg ik voor nu…. geniet bij al je voorbereidingen …. en tot snel op Schiphol! 

Rosaly


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naam: Rosaly Keegstra 


Woonplaats: Drachten

Beroep: Kwaliteit dienst voedingsmiddelen laborant

Hobby’s: op reis gaan, sporten, lezen, leuke dingen doen met vrienden, spelletjes, wandelen, fietsen

Reisleider sinds: 2018

Reiservaring in: Frankrijk, Tsjechië, België, Duitsland, Italië, Luxemburg, Hongarije, Engeland, Tenerife, Lanzarote