Hallo lezer,

Ik ben Rosalie Remijn en woonachtig in Leiden. Na een paar reizen (o.a. van AmiGO) als deelnemer te hebben meegemaakt, leek mij het moment gekomen zelf een reis te gaan leiden! Eerder heb ik een leuke reis geleid naar Montenegro en afgelopen zomer naar Madeira! In maart staat de reis naar Fins Lapland op de planning, ik heb er veel zin in ;-). Actief bezig te zijn, maar ook te relaxen en dat met een groep mensen die als samenbindende factor het geloof in onze grote Schepper en God mogen hebben! 

Als ik wat over mezelf vertel, komt het er meestal op neer dat ik een nuchter persoon ben, niet al te druk en wel in voor een gekke actie. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als arts en mijn vrije tijd vul ik met boeken lezen, gitaar en pianospelen en struinen door de natuur. Ook houd ik van koken en bakken en van gezellig samen met anderen eten.

Ik heb reiservaring in: België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Slovenië, Kroatië, Zweden, Portugal, Finland, Estland, IJsland, Gambia, Senegal, Ghana, Israël.

Rosalie


 

Ik begeleid de volgende reizen:

active Actief
Bekijk deze reis
AmiGO Golf in the Dark Event
1-daagse Auto, vertrek 18 maart
active Actief
Bekijk deze reis
Winter Adventure Fins Lapland
8-daagse Vliegreis, vertrek 4 maart