Hi there,

Buiten mijn comfort zone heb ik het gevoel dat ik leef. Door af en toe alleen te reizen ervaar ik dit positieve gevoel ten volle, omdat ik dan op mezelf ben aangewezen en veel makkelijker contact maak met andere mensen. Toch is het ook zo ontzettend fijn om samen te reizen. Samen van Gods prachtige schepping genieten, samen op avontuur gaan, samen ervaringen delen, samen iets nieuws leren, samen eten. Samen kom je zo veel verder. Of zoals een Afrikaans spreekwoord zegt: "if you want to go fast go alone if you want to go far go together"

Dit fantastische spreekwoord schreef ik op de werkboekjes waarin de groep 5 kinderen reflecteren op groepswerk. Ik werk als leerkracht op een Canadese basisschool, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het grote voordeel van dit beroep zijn de vakanties en hierdoor heb ik al veel van Canada en Amerika mogen zien. Wat een prachtige landen zijn dat en wat is het ongelooflijk fijn om op een vrije zaterdag lekker te kunnen skiën of snowboarden. Verder houd ik ervan om met vrienden af te spreken en doe ik aan zwemmen en hardlopen. Ook speel ik graag dwarsfluit en gitaar.

Hoewel ik reizen voor een andere reisorganisatie heb geleid, zal het deze zomer de eerste keer worden voor AmiGO. Het Griekse eiland Corfu heeft veel te bieden en ik ga er alles aan doen om iedereen een prachtige en inspirerende vakantie te bezorgen. Ga je ook mee?

Rianne BurgersNaam: Rianne Burgers 

Woonplaats: Coaldale, Canada

Beroep: Leerkracht

Hobby’s: Zwemmen, hardlopen, dwarsfluit/gitaar spelen

Reiservaring in: Indonesië, Canada, Turkije, Europa