Word reisleider bij AmiGO Reizen Het begeleiden van jongerenreizen is een hele uitdaging. AmiGO Reizen zoekt enthousiaste reisleiders m/v. Je beschikt over organisatietalent en improvisatie-vermogen, je bent besluitvaardig, kunt leiding geven, gaat graag voorop, je bent geïnteresseerd in mensen, je beschikt over communicatieve en sterke sociale vaardigheden, je neemt het initiatief. Kortom, je bent in alles een echte reisleider!

Een AmiGO-reisleider is representatief voor zijn doelgroep. AmiGO is een christelijke reisorganisatie met een duidelijk profiel. De doelgroep van AmiGO vind je met name in christelijk – reformatorisch Nederland. Onze deelnemers zijn kerkelijk meelevend en gaan op zondag naar de kerk. De Bijbel gaat ook mee op reis. Als reisleider open je elke dag met je groep de Bijbel en ga je voor in gebed.

Maak van vakantie je werk en van werk je vakantie! 

Bel of mail voor meer informatie naar AmiGO: 078 – 684 53 50 of info@amigoreizen.nl
Of download hier het sollicitatieformulier (pdf).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Voor de volgende reis zijn we op zoek naar een reisleider: 

Fietsreis Oostenrijk, Mooiste Dalen van Tirol
12-daagse reis, vertrek 24 juli

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Om je alvast een indruk te geven 

Welke reis je ook kiest, met je reisgenoten is het altijd gezellig. Als 'Friends on the move' eten we in heerlijke restaurantjes, genieten we van een fraai uitzicht en snuiven we aan de lokale cultuur. 

Ik heb al een deel van de wereld ontdekt met AmiGO, eerst als deelnemer en sinds vorig jaar voor het eerst als reisleider. Iedere reis was een bijzondere ervaring, waar ik veel goede herinneringen aan heb. Gave excursies, maar ook goede gesprekken met een open Bijbel. Als reisleider ben ik tevreden als de groep een geslaagde vakantie heeft gehad.

Ben je op zoek naar een onvergetelijke reis komende zomer? Vind je het leuk om leiding te geven en om met een groep op pad te gaan? Aarzel niet te lang en solliciteerd snel als reisleider! 

Diederik  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AmiGO's! 

Afgelopen jaar mocht ik voor het eerst als reisleider op pad naar Gran Canaria en Sicilië. Een geweldige ervaring waar ik met veel plezier aan terug denk! Ben jij op zoek naar een geweldige vakantie, waar de Bijbel opengaat, je nieuwe mensen en culturen ontmoet, en lekker ontspannen op reis bent?  Overweeg dan eens om als reisleider mee te gaan... Ik heb alweer ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen, tot ziens op een van de prachtige bestemmingen van AmiGO!

Joanne Verheij


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ook voor mij is het weer lastig om een keuze te maken… Kies ik voor de uitgestrekte zandstranden, de prachtige natuur, de sfeervolle dorpjes of een vreemde cultuur? Een actieve, avontuurlijke of juist ontspannen vakantie? Keuze genoeg, maar één ding blijft altijd hetzelfde: een gezellige groep jonge mensen die er met elkaar een onvergetelijke vakantie van maken! Als reisleider blijft het altijd weer de uitdaging om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Je neemt het voortouw en met elkaar geniet je van je verdiende vakantie en de verdiepende momenten. Juist dit zorgt voor een hechte band en geeft een grote meerwaarde aan een vakantie met AmiGO. Uit elke vakantie ontstaan dan ook weer nieuwe vriendschappen en er blijven herinneringen over die je niet snel meer vergeet. Twijfel jij nog om als reisleider mee te gaan? Doe dat niet, ik kan het je zeker aanbevelen! 

Een zomerse groet,
Pieter Provoost~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Daar sta je dan…op Schipho! Met je koffer gevuld, een lijst van 28 onbekende namen en een hoofd vol verwachtingen. En daar ga, op weg naar het Griekse eiland Kreta voor twee weken zon, strand, avontuur en gezelligheid! Voor het eerst een reis leiden, een spannend avontuur, maar echt een onvergetelijke ervaring. Het is bijzonder om te zien en te ervaren hoe de groep steeds hechter wordt, elkaar steeds beter leert kennen en er echte vriendschappen ontstaan. En wat is er nu gezelliger dan met de hele groep in jeeps van de ene kant van het eiland naar de andere kant te rijden? Of wat dacht je van het voldane gevoel dat je met z’n allen hebt na een pittige en actieve wandeltocht door de Samariakloof? Of die keer dat je met z’n allen op een strandbed geniet van de zon en de zee? Of dat je bij het avondrood dineert met de hele groep?

Wat voor mij een AmiGO-reis nog bijzonderder maakt, zijn de gezamenlijke avondsluitingen. Dan gaat de echte Reisgids open en die Gids is de basis voor een échte AmiGO reis! Ik kan je natuurlijk nog veel meer vertellen, maar het enige wat je echt kan overtuigen is door het zelf te gaan ervaren!"

Petronelle Baarda