Hey,

Mijn naam is Reinier Stoel. Deze zomer hoop ik voor AmiGO de reis naar Amerika te leiden. Ik wil mij hier alvast aan jullie voorstellen. Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Staphorst. Ik werk als mechanical engineer bij een ingenieursbureau in Harderwijk.

Reizen is mijn grootste hobby. Ik ga ieder jaar wel 2 tot 3 keer op vakantie. Een heel aantal keer ben ik als deelnemer meegeweest. Daar heb ik een beetje de kunst afgekeken van andere reisleiders. Inmiddels ben ik zelf reisleider, en ik kan je vertellen: hier ben ik erg enthousiast over! Dit keer naar Amerika en Zakynthos. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Wat is er zo leuk aan een AmiGO-reis? De bestemming is natuurlijk belangrijk, maar nieuwe mensen ontmoeten is wat het echt leuk maakt. Zodra het ijs gebroken is ontstaan vanzelf mooie gesprekken over van alles en nog wat. Uiteraard heeft het geloof ook een belangrijke plaats in de vakantie. Er is iedere dag een sluiting die ik hoop te verzorgen. Op de zondagen proberen we een dienst bij te wonen in een internationale kerk.

Wie weet tot ziens!

Reinier

Ik begeleid de volgende reizen:

sunseeculture Zon, zee en cultuur
Bekijk deze reis
Tropisch Curaçao: Wuivende palmen en witte stranden
12-daagse Vliegreis, vertrek 10 mei