Hoi reizigers!

Mijn naam is Pieter Provoost en woon in Middelburg.
Heerlijk aan de Zeeuwse kust, wat wil je nog meer! Hier ben ik dan ook het hele jaar wel regelmatig te vinden. In de zomer voor een lekkere stranddag en buitenom de zomer voor een verfrissende wandeling of om even gezellig wat te drinken in een strandtent met familie en vrienden.

In het dagelijks leven verhuur ik mijzelf als bedrijfsleider in de civiele sector. Een uitdagende functie binnen een mooi bedrijf. Tot op heden heb ik het hier erg naar mijn zin.

In mijn vrije tijd ben ik een echt gezelschapsmens. Gezellig wat eten en drinken met familie, vrienden en kennissen doe ik graag. In de winter vind ik het heerlijk om op de lange latten te staan of met een snowboard onder m’n voeten te genieten van de verse sneeuw. In de zomer zoek ik juist graag de warmte op om even te genieten van een andere omgeving dan dat we hier gewend zijn.

Op deze manier kom je in contact met andere culturen, mensen, gewoontes en andere mede-vakantiegangers. Juist het ‘met elkaar’ op vakantie gaan maakt elke vakantie vaak weer een groot succes! Vanzelfsprekend gaat ook de bijbel mee op vakantie. Het is goed en interessant om samen na te denken over verschillende onderwerpen. Zo merk je vaak dat je veel van elkaar en met elkaar kunt leren!

Ik zie er naar uit om een leuke groep jonge mensen te ontmoeten om er samen weer een geslaagde vakantie van te maken!

Pieter


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Middelburg

Beroep: Bedrijfsleider

Hobby’s: Sporten, Reizen, Gezelligheid met familie en vrienden

Reiservaring in: Italië, Spanje, Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland enz.

Aantal reizen geleid: 4

Reis geleid naar: Portugal, Kroatië, Oostenrijk (Skiwelt Wilder Kaiser Brixental), Zakynthos