Wat is er mooier om al reizend de wereld te ontdekken? Niets toch? Ja, toch wel, het is nog mooier en gezelliger om het samen met anderen te doen. Om met elkaar te delen wat je ziet, hoort en ervaart. Dat geeft energie, dat bruist en geeft je een onvergetelijke vakantie!

Juist daar ligt mijn hart en mijn passie. Ik houd van mensen en van reizen en vind het heerlijk om in mijn vakanties samen met anderen de wereld te ontdekken. Ik heb de afgelopen jaren verschillende reizen geleid en iedere keer waren het weer geweldige ervaringen. Iedere reis en groep heeft zijn eigen charme en ik vind het een voorrecht om tijdens je vakantie zo intensief met elkaar om te gaan. ’t Is genieten om als groep op te trekken, elkaar steeds beter te leren kennen, samen avonturen beleven en op ontdekkingstocht te gaan.
Wat een AmiGO-reis voor mij echt bijzonder maakt is dat we de Beste Reisgids altijd mee hebben en dat die Gids iedere dag open mag gaan. Dat we samen mogen luisteren naar wat de Schepper van deze wereld ons door Zijn Woord wil zeggen. Dat is pas echt samenbindend.

In het dagelijks leven werk ik als psycholoog bij Driestar Educatief. Vanuit Zeist rijd ik op en neer naar verschillende scholen in het Noordoosten van het land om daar gesprekken te hebben met ouders en leerkrachten over leerlingen. Ook heb ik gesprekken met kinderen zelf en neem ik psychologische onderzoeken bij ze af.

Ik geniet van het wonen in Zeist. Het ligt lekker centraal en is omringd door bossen en ander natuurschoon. Van de natuur kan ik ontzettend genieten en wanneer ik er op m’n mountainbike er op uit trek, laad ik weer helemaal op. In mijn vrije tijd kruip ik ook graag achter de piano. Daarnaast kan ik erg genieten van een goed boek, een glas wijn, klassieke muziek en heerlijk bijkletsen of dingen ondernemen met vrienden.

Dit najaar hoop ik een reis naar IJsland te leiden. Ga je mee? 

’n Amicale groet!

Petronelle

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Zeist

Beroep: Kinder- en jeugdpsycholoog Driestar Educatief

Hobby’s: Pianospelen, mountainbiken, lezen, muziek luisteren, bakken, koken.

Reisleider sinds: 2009

Aantal reizen geleid: 12

Reizen geleid naar: Griekenland (Kreta en Rhodos), Oostenrijk (wintersport Saalfelden, Wilder Kaiser, Salzburger Sportwelt en Kitzbühel/Kirchberg), Citytrip Valencia, Canada, Mexico, Maleisië, Fly & Drive Cuba, Fly & Drive Namibië

Mijn meest favoriete vakantiebestemming is: moet ik echt ’n keus maken :)? Ik heb mijn hart wel verloren aan Afrika, maar m’n hart begint al snel te kloppen als ik in het buitenland ben. Ik geniet heel erg van de natuur, cultuur, contacten met mensen.

Ik begeleid de volgende reizen:

active Actief
Bekijk deze reis
IJsland: gletsjers en geisers
6-daagse Vliegreis, vertrek 18 oktober