Mijn naam is Peter Stolker. Ik ben 32 jaar en woon in Lisse. In het dagelijks leven ben ik senior planvormer brandweerzorg bij de brandweer en daarnaast ben ik vrijwilliger bij de brandweer. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en als het lekker weer is ga ik graag mountainbiken.

Daarnaast houd ik van reizen. Het is altijd weer leuk om een nieuw land met nieuwe gebruiken, een andere taal en een ander klimaat te verkennen. De afgelopen jaren ben ik veel op reis geweest, o.a. met AmiGO naar Rhodos, Canada, de Kaapverdische Eilanden, Amerika, Kirgizië, Curacao, Thailand, Maleisië, Marokko, IJsland en zelf naar de Verenigde Arabische Emiraten en Australië. Dit jaar ga ik in de zomer de reizen naar Kroatië en Montenegro leiden. Oud & Nieuw vier ik graag met jullie in Riga. Ik heb er zin in!

Het is altijd erg leuk om met een groep jonge mensen vakantie te vieren. Wat mij betreft bestaat een geslaagde vakantie uit een goede afwisseling tussen relaxen en nieuwe ervaringen opdoen. Kennis maken met een andere cultuur, andere gewoonten, een andere taal, een andere keuken etc. verbreed je horizon. Daarnaast is vakantie een moment om te reflecteren en na te denken over het leven. Daar horen wat mij betreft goede gesprekken, onder andere over het geloof en wat dat persoonlijk voor je betekent bij.

Als reisleider doe ik er alles aan om er voor te zorgen dat we een mooie en goed verzorgde vakantie hebben. Maar een leuke vakantie maken we uiteindelijk samen, dus daarbij is jullie enthousiasme van onmisbaar belang! Heb je voorafgaand aan de reis al vragen, schroom niet om contact met me op te nemen.

Ik heb er zin in!

Groet Peter

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Lisse

Beroep: Senior planvormer brandweerzorg

Hobby’s: Contacten met vrienden, lezen, mountainbiken

Reisleider sinds: 2015

Aantal reizen geleid: 13

Reizen geleid naar: Griekenland (Rhodos en Kefalonia), Fly & Drive Canada, Kaapverdische Eilanden, Fly & Drive Amerika, Avontuurlijk Kirgizië, Curacao, Thailand en Maleisië, Marokko, Boedapest en IJsland.

Reiservaring in: Bijna heel Europa, Verenigde Arabische Emiraten, Israël, Tanzania, Malawi, Australië, Amerika, Canada, Kirgizië. 

Mijn meest favoriete vakantie is: een vakantie waarbij relaxen afgewisseld wordt met nieuwe ervaringen en kennis opdoen.

Ik begeleid de volgende reizen:

sunseeculture Zon, zee en cultuur
Bekijk deze reis
Kroatië, subtropische sferen in Dalmatië
12-daagse Vliegreis, vertrek 18 juli
active Actief
Bekijk deze reis
Outdoor Experience - Montenegro
11-daagse Vliegreis, vertrek 3 augustus
citytrip Citytrip
Bekijk deze reis
Citytrip Riga Oud & Nieuw
5-daagse Vliegreis, vertrek 30 december