Wat leuk om alvast uit te kijken naar de zomer die voor ons ligt en waarin we lekker op stap gaan! Vakantie vieren, even niets doen, of juist op een heel andere manier dan normaal actief zijn. Een nieuw land verkennen, eindelijk kennis maken met een land of stad waar je veel van gehoord hebt. Genieten van de cultuur, natuur, de zon en alle mogelijke ontspanning die je kunt vinden op en bij de zee… Kennis maken met reisgenoten, nieuwe vrienden maken, gezelligheid. Mooi ook om met elkaar bezig te zijn rondom het geopende Woord, wat de reis waardevol zal maken. Dat is waar ik bij voorbaat al plezier in heb en wat het reizen met AmiGO zo bijzonder maakt!!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Naomi Everts en ik woon in IJsselmuiden. Ik werk in het onderwijs. Ik vind kinderen waar wat mee is vooral erg leuk en heb daar ook extra studie voor gedaan. Ik kan verder erg genieten van veel mensen om me heen, gezelligheid, spellen doen, druk zijn met (klassieke) muziek, een goed boek, oude steden bezoeken en zo kan ik nog even doorgaan. De rest mag je in de vakantie aan me vragen… :)

Qua vakanties kan ik je vertellen dat ik al een heel aantal keren als deelnemer mee geweest ben met AmiGO en daarnaast heb ik nu een aantal reizen geleid. Ik ben ook veel zelf op pad geweest, met een vriendin of alleen. Ik geniet er ook altijd van om als vrijwilliger mee te gaan met  gehandicaptenvakanties, als staflid en ook als gastvrouw.

Naomi