Hé reiziger!

Heerlijk aan het rondkijken op de website van AmiGO? Heb jij ook alweer zin om op reis te gaan? Reizen is zo geweldig… Ik ben er in ieder geval dol op. Reizen is een ontmoeting, met andere mensen, andere culturen, andere natuur.. een verrijking! Je komt anders terug dan dat je wegging…

Reizen met elkaar in een groep versterkt dit door extra gezelligheid; “hoe meer zielen hoe meer vreugde”! Goede en fijne gesprekken met elkaar, samen genieten van de prachtige natuur en niet in de laatste plaats mogen we ons samen verdiepen in Gods woord. Juist in de vakantieperiode mogen we daar ook tijd voor vrij maken. De Bijbel wijst ons de Weg, ik hoop dat het ons kompas mag zijn in deze reis, maar ook op jou eigen levensreis!

Het organiseren en begeleiden van reizen is een hobby van mij geworden. Als reisleidster bij AmiGO hoop ik mee te werken een onvergetelijke reis voor jou!

Ik woon samen met mijn man Marco in Waarde, klein dorpje in Zeeland aan de Westerschelde. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige op de hartbewaking (CCU) in het ADRZ te Goes. Ik geniet van onze 2 poezen en 2 hondjes, en ook zing ik graag in een koor. Ik hoop dat je zin hebt gekregen in deze reis! Ik heb er in ieder geval al super veel zin in!

Ga je met mij mee naar de Azoren?

Matilda Thierry~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Woonplaats: Waarde

Beroep: Verpleegkundige

Hobby’s: skiën, tuinieren, creatief bezig zijn, met vriendinnen op stap, reizen, uitjes en vakanties organiseren.

Reisleidster sinds: 2017

Aantal reizen geleid: 6

Reizen geleid naar: Costa Rica, Wintersport Kitzbühel & Kirchberg, Montenegro Actief, Madeira, IJsland, Amerika&Canada.

Reiservaring in 31 landen: https://landenverzamelaars.nl/?actie=mijnlanden