Hallo toekomstige reisgenoten,

Wat is het toch mooi om al reizend de wereld te ontdekken. Nog veel mooier is het om dit met elkaar te doen!

Voordat ik jullie live ga ontmoeten, stel ik mij graag al even kort aan jullie voor. Mijn naam is Martine van den Bosch en ik ben een enthousiaste wereldburger uit Barneveld. Getrouwd en in het dagelijkse leven werkzaam als online marketeer.

Om mijn hoofd ‘leeg’ te maken en mijn conditie een beetje op peil te houden, stap ik regelmatig op de racefiets of mountainbike voor een tour over de mooie Veluwe, maak ik graag een flinke wandeling of neem ik een duik in het zwembad. Verder vind ik het heerlijk om af en toe lekker weg te dromen bij een goed boek of gewoon gezellig ergens iets te gaan drinken.

Inmiddels leid ik al zo’n 20 jaar regelmatig een (actieve) reis naar een mooie, verre bestemming ergens op deze aardbol en heb ik al veel mooie landen gezien. Mijn voorliefde gaat hierbij uit naar een mix van natuur en cultuur. In de winterperiode ben ik meestal wel een week op de ‘latten’ te vinden, want wat is er heerlijker dan het inademen van frisse berglucht?

Telkens geniet ik er weer van om met een (nieuwe) groep op reis te gaan. Ik houd vooral van goed gezelschap ;-) en mensen om mij heen. Omdat ik bijzonder hecht aan een prettige sfeer binnen een groep, probeer ik altijd om een verzameling individuen zo snel mogelijk om te toveren tot een hecht reisgezelschap, waarmee vaak de basis is gelegd voor een geslaagde vakantie.

Wat voor mij een reis met AmiGO echt bijzonder maakt, is dat we de Beste Reisgids altijd mee hebben en dat die Gids iedere dag open mag gaan. Dat we samen mogen luisteren naar wat de Schepper van deze wereld ons door Zijn Woord wil zeggen. Dat bindt pas echt samen!

Heb jij ook al zo’n zin om weer op reis te gaan? Dan hoop ik je binnenkort tijdens ons volgende avontuur te ontmoeten!


Met een reislustige groet,

Martine~~~~~~~~~~

Naam: Martine van den Bosch

Woonplaats: Barneveld

Beroep: Online marketeer

Hobby's: reizen (leiden), racefietsen of mountainbiken, wandelen, fotografie, lezen, handlettering

Aantal reizen geleid: +50

Reizen geleid naar:

Rondreizen: Brazilië, Griekenland (In de voetsporen van Paulus, Paulus’ tweede zendingsreis), Ierland, Israël, Italië (Bella Italia, Paulus’ laatste zendingsreis naar Rome), Sri Lanka.

Fly & drive: Azoren, Groot-Brittannië, Kaapverdië, Oman, Zuid-Afrika (Johannesburg, Krugerpark & Drakensbergen), Zuid-Afrika (Kaapstad & de Gardenroute).

Overige reizen: Frankrijk (Auvergne-Rhône-Alpes, mountainbiken in de Franse Ardennen, Corsica en Normandië), Griekenland (Corfu, Kreta en Kos, Patmos), Israël (wandelen en fietsen), Malta, Oostenrijk (Hiken in Wildschönau, Hiken in Kitzbüheler Alpen en Adventure in het Ötztal), Turkije.

Stedentrips: Berlijn, Liverpool, Londen, Manchester, Parijs, Venetië.

Wintersport: Fins Lapland, Frankrijk (La Joue du Loup), Oostenrijk (Axamer Lizum, Dachstein West, Europa Sport Region, Fügen-Spieljoch, Gastein - Bad Hofgastein, Hochkönig - Maria Alm, Hochzillertal-Hochfügen, Kirchberg, Mayrhofen, Olympia Sport World, Sölden, Stubaier Gletscher, Stubaital, Zell am See & Kaprun, Zillertal Arena), Zwitserland (Les Quatre Vallées, Anzère, Crans Montana, Veysonnaz).