Hallo toekomstige reisgenoten,

Wat is het toch mooi om al reizend de wereld te ontdekken. Nog veel mooier is het om dit met elkaar te doen!

Voordat ik jullie live ga ontmoeten, stel ik mij graag al even kort aan jullie voor. Mijn naam is Martine Boer en ik ben een enthousiaste wereldburger uit Bergambacht. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als online marketeer.

Om mijn hoofd ‘leeg’ te maken en mijn conditie een beetje op peil te houden, stap ik regelmatig op de racefiets voor een ritje door het Groene Hart, maak ik graag een flinke wandeling of neem ik een duik in het zwembad. Verder vind ik het heerlijk om af en toe lekker weg te dromen bij een goed boek of gewoon gezellig ergens iets te gaan drinken met vrienden.

Inmiddels leid ik al meer dan 15 jaar regelmatig een (actieve) reis naar een mooie, verre bestemming ergens op deze aardbol en heb ik al veel mooie landen gezien. Mijn voorliefde gaat hierbij uit naar een mix van natuur en cultuur. In de winterperiode ben ik meestal wel een week op de ‘latten’ te vinden, want wat is er heerlijker dan het inademen van frisse berglucht?

Telkens geniet ik er weer van om met een (nieuwe) groep op reis te gaan. Ik houd vooral van goed gezelschap ;-) en mensen om mij heen. Omdat ik bijzonder hecht aan een prettige sfeer binnen een groep, probeer ik altijd om een verzameling individuen zo snel mogelijk om te toveren tot een hecht reisgezelschap, waarmee vaak de basis is gelegd voor een geslaagde vakantie.

Wat voor mij een reis met AmiGO echt bijzonder maakt, is dat we de Beste Reisgids altijd mee hebben en dat die Gids iedere dag open mag gaan. Dat we samen mogen luisteren naar wat de Schepper van deze wereld ons door Zijn Woord wil zeggen. Dat bindt pas echt samen!

Heb jij ook al zo’n zin om weer op reis te gaan? Dan hoop ik je binnenkort tijdens ons volgende avontuur te ontmoeten!

Met een reislustige groet,
Martine~~~~~~~~~~

Naam: Martine Boer

Woonplaats: Bergambacht

Beroep: Online marketeer

Hobby's: reizen (leiden), racefietsen, wandelen, fotografie, lezen, handlettering

Aantal reizen geleid: +50

Reizen geleid naar:

Rondreizen: Brazilië, Griekenland (In de voetsporen van Paulus, Paulus’ tweede zendingsreis), Groot-Brittannië, Ierland, Israël, Italië (Bella Italia), Kaapverdië, Sri Lanka, Zuid-Afrika. 

Fly & drive: Azoren, Oman.

Overige reizen: Frankrijk (Auvergne-Rhône-Alpes, mountainbiken in de Franse Ardennen, Corsica en Normandië), Griekenland (Corfu, Kreta en Kos, Patmos), Malta, Oostenrijk (Hiken in Wildschönau en Adventure in het Ötztal), Turkije.

Stedentrips: Berlijn, Liverpool, Londen, Manchester, Parijs, Venetië.

Wintersport: Fins Lapland, Frankrijk (La Joue du Loup), Oostenrijk (Axamer Lizum, Dachstein West, Europa Sport Region, Fügen-Spieljoch, Gastein - Bad Hofgastein, Hochkönig - Maria Alm, Hochzillertal-Hochfügen, Kirchberg, Mayrhofen, Olympia Sport World, Sölden, Stubaier Gletscher, Stubaital, Zell am See & Kaprun, Zillertal Arena), Zwitserland (Les Quatre Vallées, Anzère, Crans Montana, Veysonnaz).

Ik begeleid de volgende reizen:

adventure-orange Avontuur
Bekijk deze reis
Nepal: Kathmandu, koningssteden en de Himalaya
16-daagse Vliegreis, vertrek 23 juli