Ha vakantieganger! 

Aan het oriënteren voor een reis of heb je al geboekt? Twijfel je nog? Kom wintersporten in Wilder Kaiser Het lijkt me namelijk erg leuk om jouw reis te gaan leiden en er samen een onvergetelijke vakantie van te maken. Kan natuurlijk ook niet anders. In de sneeuw met een gezellige groep leeftijdsgenoten genieten.  

Naast het vakantiegevoel wat hoogstwaarschijnlijk al boven komt drijven is er ook nog een andere mooie kant van de AmiGO, er is ruimte om met jongeren gesprekken te voeren over de belangrijkste dingen in het leven. Wat ook mooi is om te zien dat je elkaar op de vertrekdag vaak wat onwennig aan staat te kijken maar al snel de eerste gesprekken op gang komen en voor je het weet ontstaan er mooie vriendschappen.

Ook zal ik me even voorstellen; mijn naam is Martijn Karens, geboren en getogen in een dorpje in de Betuwe. Werkzaam als makelaar bij Karens Vastgoed, dat bijna 20 jaar geleden door mijn vader opgestart is en vervolgens samen met mijn broer is voortgezet. Als kantoor zijn wij actief in Opheusden en de omliggende dorpen, hoofdzakelijk in de verkoop van bestaande woningen. Tijdens de opleiding tot makelaar gewerkt als verkoopadviseur in een tuinmeubelspeciaalzaak waar ik als afwisseling van het makelen op de zaterdagen werk. Hiernaast ga ik ‘s avonds o.a. graag een potje tennissen met vrienden en doe ik regelmatig mee met een toernooi in de regio.

Winnen is belangrijker dan meedoen, of hoe gaat dat gezegde ook al weer…? 

Ik ga m’n koffer vast inpakken, heb er al helemaal zin in! Samen gaan we er iets heel moois van maken!

Tot dan,
Martijn