Hey! Is voor jou het aftellen ook al begonnen? Voor mij in ieder geval wel! Heb jij ook al die herkenbare voorpret? Nee? Dan heb je nog niet geboekt en ga je dat spoedig doen! Richting de dag van vertrek bekruipt je toch even dat onbehagelijke dat de kennismaking met de andere groepsleden aanstaande is. Echter, dit verandert al gauw door twaalf zonnige en gezellige dagen op Noord-Cyprus! Hier gaan we veel zien en beleven. Van het slenteren door de prachtige hoofdstad Nicosia tot even ontspannen op één van de talrijke terrasjes van Kerynia. Veel oudheden staan op je te wachten. Dit in combinatie met de vele strandjes is de ideale vakantie, om te relaxen en cultuur te snuiven.

Last but not least is de sfeer en de gezelligheid die reizen in een groepsverband met zich meebrengt. Het evalueren van een geslaagde vakantiedag of het ongedwongen kunnen praten over (geloofs)zaken die je bezig houden. Het klinkt natuurlijk cliché, toch is mijn grootste wens dat we een supertoffe groep kunnen creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

Gestopt met lezen? Of ben al aan het boeken? Wat het ook mag zijn, ik stel me even voor… Ik ben geboren en getogen in Opheusden en 23 jaar oud. Na de opleiding Logistiek & Economie ben ik bij mijn afstudeerbedrijf, AP-Logistics de grootste auto onderdelen distributeur van Europa, blijven plakken. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig fitnessen. Zo nu en dan hoort een drankje doen er ook bij. Onder andere bijkletsen met Martijn, die ik bijna mijn hele leven al ken. Kortom een geschikte buddy voor deze groepsreis!

Tot op Schiphol laten we hopen!

Mark~~~~~~~~

Ha vakantieganger!

Aan het oriënteren voor een reis of heb je al geboekt? Twijfel je nog? Kom naar Noord Cyprus! Het lijkt me namelijk erg leuk om samen met Mark jouw reis te gaan leiden en er samen een onvergetelijke vakantie van te maken. Kan natuurlijk ook niet anders. Op een zonovergoten eiland met een gezellige groep leeftijdsgenoten genieten. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige stranden met kraakhelder water. Samen met de groep het eiland ontdekken door verschillende excursies. Daarna ’s avonds bij de ondergaande zon heerlijk een hapje gaat eten op het terras aan de Cypriotische kust waar je het water tegen de rotsen hoort klotsen… Klinkt prima toch? 

Naast het vakantiegevoel wat hoogstwaarschijnlijk al boven komt drijven is er ook nog een andere mooie kant van de AmiGO, er is ruimte om met jongeren gesprekken te voeren over de belangrijkste dingen in het leven. Wat ook mooi is om te zien dat je elkaar op het vliegveld vaak wat onwennig aan staat te kijken maar al snel de eerste gesprekken op gang komen en voor je het weet ontstaan er mooie vriendschappen.

Ook zal ik me even voorstellen; mijn naam is Martijn Karens, geboren en getogen in een dorpje in de Betuwe. Werkzaam als makelaar bij Karens Vastgoed, dat bijna 20 jaar geleden door mijn vader opgestart is en vervolgens samen met mijn broer is voortgezet. Als kantoor zijn wij actief in Opheusden en de omliggende dorpen, hoofdzakelijk in de verkoop van bestaande woningen. Tijdens de opleiding tot makelaar gewerkt als verkoopadviseur in een tuinmeubelspeciaalzaak waar ik als afwisseling van het makelen op de zaterdagen werk. Hiernaast ga ik ‘s avonds o.a. graag een potje tennissen met vrienden en doe ik regelmatig mee met een toernooi in de regio.

Winnen is belangrijker dan meedoen, of hoe gaat dat gezegde ook al weer…?

Ik ga m’n koffer vast inpakken, heb er al helemaal zin in! Samen gaan we er iets heel moois van maken!

Tot dan,
Martijn