Hey!

Is voor jou het aftellen ook al begonnen? Voor mij in ieder geval wel! Heb jij ook al die herkenbare voorpret? Nee? Dan heb je nog niet geboekt en ga je dat spoedig doen! Richting de dag van vertrek bekruipt je toch even dat onbehagelijke dat de kennismaking met de andere groepsleden aanstaande is. Echter, dit verandert al gauw door zonnige en gezellige dagenop Fuerteventura! Hier gaan we veel zien en beleven. Van het slenteren door de gezellige straatjes tot even ontspannen op één van de talrijke terrasjes. Dit in combinatie met de vele stranden is dit de ideale vakantie, om te relaxen en cultuur te snuiven. Er is genoeg te zien en te doen. Toffe excursies, sportieve activiteiten, voor ieder wat wils!

Last but not least is de sfeer en de gezelligheid die reizen in een groepsverband met zich meebrengt. Het evalueren van een geslaagde vakantiedag of het ongedwongen kunnen praten over (geloofs)zaken die je bezig houden. Het klinkt natuurlijk cliché, toch is mijn grootste wens dat we met elkaar een supertoffe groep kunnen creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

Gestopt met lezen? Of ben al aan het boeken? Wat het ook mag zijn, ik stel me even voor… Ik ben geboren en getogen in Opheusden en 26 jaar oud. Na de opleiding Logistiek & Economie ben ik bij mijn afstudeerbedrijf, AP-Logistics de grootste auto onderdelen distributeur van Europa, blijven plakken. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig fitnessen. Zo nu en dan hoort een drankje doen er ook bij.

Tot op Schiphol laten we hopen!

Mark