Hé vakantieganger!

Heb jij ook al zo’n zin om komende zomer naar Schiphol te gaan, om daar de groep te ontmoeten met wie jij naar Kefalonia gaat? En natuurlijk om te genieten van al het moois wat het eiland te bieden heeft...

Wat is er leuker dan met een groep leeftijdsgenoten een nieuw land en cultuur te ontdekken, en door mooie stadjes te slenteren? En nog mooier en belangrijker, de gesprekken over geloof en de Bijbelstudie. Ben je deze reis al aan het boeken?

Goed, ik zal me even voorstellen. Ik ben Joost Noorland, 26 jaar oud, en woonachtig in Ede. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Financial Compliance consultant. Buiten mijn werk om houd ik ervan om te sporten, en spreek ik graag af met vrienden. Ik houd ook erg van reizen; zo probeer ik elk jaar weer een nieuw land te ontdekken.

Ik kijk er alvast naar uit om met de groep op een onvergetelijke vakantie te gaan!

Joost Noorland

~~~~

Hey!

Is voor jou het aftellen ook al begonnen? Voor mij in ieder geval wel! Heb jij ook al die herkenbare voorpret? Nee? Dan heb je nog niet geboekt en ga je dat spoedig doen! Richting de dag van vertrek bekruipt je toch even dat onbehagelijke dat de kennismaking met de andere groepsleden aanstaande is. Echter, dit verandert al gauw door zonnige en gezellige dagen in Kefalonia! Hier gaan we veel zien en beleven. Van het slenteren door de gezellige haven tot even ontspannen op één van de talrijke terrasjes. Dit in combinatie met de vele strandjes is dit de ideale vakantie, om te relaxen en cultuur te snuiven.

Last but not least is de sfeer en de gezelligheid die reizen in een groepsverband met zich meebrengt. Het evalueren van een geslaagde vakantiedag of het ongedwongen kunnen praten over (geloofs)zaken die je bezig houden. Het klinkt natuurlijk cliché, toch is mijn grootste wens dat we een supertoffe groep kunnen creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

Gestopt met lezen? Of ben al aan het boeken? Wat het ook mag zijn, ik stel me even voor… Ik ben geboren en getogen in Opheusden en 23 jaar oud. Na de opleiding Logistiek & Economie ben ik bij mijn afstudeerbedrijf, AP-Logistics de grootste auto onderdelen distributeur van Europa, blijven plakken. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig fitnessen. Zo nu en dan hoort een drankje doen er ook bij.

Tot op Schiphol laten we hopen!

Mark