Reisleider zijn, wat houd dat in!? Na heel wat reisjes kan ik dat uit ervaring vertellen!
Het begint altijd met een reis uitzoeken in het grote en veelzijdige aanbod van AmiGO. Wat vind ik leuk en het belangrijkste is; hoe kan ik de reis voor de deelnemers zo vormgeven dat ook hun keuze de beste blijkt?

Eindelijk is het dan zover. Je gaat die leuke reis leiden! Wat onwennig de eerste momenten, maar daarna de eerste indruk…dit wordt wel wat! En dat blijkt ook zo. Een mooi programma samenstellen waarin iedereen zich kan vinden is een grote uitdaging. Enthousiasme uitstralen, want dat kan je overdragen. Avondsluitingen en zondagen goed voorbereiden, want dat zijn vaak mooi dagen om tot elkaar te komen... Heel waardevol! Deelnemers hebben vaak een ‘katergevoel’ na afloop…maar dat heeft de reisleider ook!

Wie ben ik, doe ik en wat bezielt mij? Even in het kort... Al sinds heel veel jaar ben ik reisleider bij AmiGO. Ik heb 16 reizen geleidt, variërend van 6 wintersport vakanties, Portugal, Gambia, Oostenrijk, Concertreis, rondreis Suriname, Georgië, Brazilië, Griekse eilanden en Turkse vaste land. Naast mijn werk als transferverpleegkundige in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en docent op het Hoornbeeck College, reis ik zelf ook graag. Ik hou van actie, activiteiten, sfeer en een goed gesprek. Nadere kennismaking gebeurd altijd tijdens de reizen…dus het lijkt me goed om je daar te ontmoeten!

“Reizen is bijna als praten met mensen uit andere eeuwen” (Descartes 1596-1650)