Man, man, man, wat heb ik er zin in! Als jongeren samen op wintersport niet slecht. Mijn naam is Maarten van Ginkel en voor deze wintersportreis ben ik samen met Andries Waterman jullie reisleider. Ik zal me even kort voorstellen.

Momenteel studeer ik met veel plezier Logistiek en Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Wat die studie precies inhoud is altijd wat lastig te verwoorden maar ik leg het je graag nog eens uit. Ik zit nu in mijn 3e jaar en na mijn afstuderen hoop ik, na een half jaar gereisd te hebben, nog een master te gaan doen. Naast mijn studie heb ik samen met Andries een eigen bedrijf. We ontwikkelen een e-learningmodule voor dyslectisch leerlingen. Heel gaaf om te doen! In de vrije uurtjes speel ik gitaar of ga ik racefietsen.

Ik woon op kamers in Rotterdam. Daarvoor woonde ik zo’n 100 meter bij Andries vandaan. We kennen elkaar al vanaf de basisschool en delen grotendeels dezelfde interesses waaronder reizen. Vakantie draait voor mij vooral het ontmoeten van nieuwe mensen en als dat kan in een mooie omgeving. Ik vind het prachtig om samen activiteiten te ondernemen, leuke dingen te doen, te genieten van de natuur, te ontspannen en om sportief bezig te zijn maar ook om er voor elkaar te zijn en samen rondom geloofszaken elkaar te ontmoeten.
Mijn reis is geslaagd als we terug kunnen kijken op ‘de beste vakantie ooit’.* Daar ga ik voor!

Maarten

*Zo oud zijn we nu ook weer niet dus dat moet best lukken;)