Ha vakantieganger!

In oktober hoop ik de Fly & Drive naar Zuid-Afrika te leiden. Ik hoop uiteraard dat jij met me mee reist! Hierbij een korte intro over wie ik ben. 

Mijn naam is Leonhard den Uil en ik woon in het mooie dorpje Oud-Alblas in de buurt van Dordrecht en Rotterdam. Wat mij betreft een ideale combi van wonen in de polder met de randstand toch dichtbij. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountant bij PwC accountants in Rotterdam. Als tegenhanger van het kantoorwerk vind ik het heerlijk om thuis bezig te zijn met mijn hobby’s zoals het klussen aan een oude boot, tuinieren, varen, fietsen en ‘s winters schaatsen. Daarnaast ben ik een gezelschapsmens en krijg ik veel energie van het tussen de mensen zijn.

Wat mij betreft is de reis geslaagd als iedereen het naar zijn zin heeft en zichzelf kan zijn. Daarbij is het van belang dat elke deelnemer zijn input kan leveren en dat we er met elkaar zo een onvergetelijke vakantie van maken. Samen reizen betekent voor mij met elkaar nieuwe dingen ontdekken, genieten van de natuur, actief erop uitgaan, verhalen delen en natuurlijk ook elkaar ontmoeten in het geloof. Een belangrijk aspect wat juist ook op vakanties opbouwend kan zijn door het samen praten, bidden en zingen.

Kortom, ik zie er naar uit je te ontmoeten en met elkaar een mooie reis te beleven!

Vi ses senere!

Leonhard den Uil~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naam: Leonhard den Uil


Woonplaats: Oud-Ablas

Beroep: Accountant

Hobby’s: sporten, klussen, varen, zingen, fietsvakanties

Reisleider sinds: 2018 

Aantal reizen geleid: 4

Reizen geleid naar: Noorwegen, Hemsedal - Oostenrijk, Wintersport Ski Arlberg, Macedonië - Meer van Ohrid, Portugal - Algarve. 

Reiservaring in: Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Slovenië, Rusland, Zambia