“De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde.”

Voordat ik mijzelf voorstel, wil ik je graag voorstellen aan een persoon die ooit een fantastische zin heeft gezegd, namelijk Augustinus. Want hij zei: “De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde.” Toen ik dit las, wist ik direct dat dit de zin is waarmee ik mijzelf graag typeer. Want wat is er nu mooier dan reizen en nieuwe plaatsen ontdekken?

Bon Bini!
Als je Curacao zegt, denk ik gelijk terug aan de schitterende witte stranden en hemelsblauwe water. Enkele jaren geleden ben ik een tijdje op Curacao geweest voor een stageperiode. Daar heb ik kennis gemaakt met de cultuur en flora en fauna. Het lijkt mij ontzettend leuk om jou daarheen mee te nemen! Om de cultuur daar te proeven, lekker te eten bij een lokaal eettentje; waar de eigenaar de wandelende menukaart is en vertelt welke lokale gerechten je kunt kiezen. Maar niet dat alleen, ook Willemstad met de pontjesbrug en de mooie gekleurde huizen. Wat mij opviel tijdens de periode dat ik daar was, was wel de diversiteit. Schitterende baaien om te gaan snorkelen, maar ook Shete Boka, ruige natuur met metershoge golven. Kortom: Curacao is een bestemming voor een echte avontuurlijke vakantie, maar zeker ook waar je helemaal tot rust kan komen door het aangename tropische klimaat.
Ga je mee op reis?

Mijn naam is Klarine Bisschop, en dit jaar ga ik voor AmiGO de reis naar Curaçao leiden. Ik ben op dit moment 28 jaar en woon in Rouveen. In mijn dagelijks leven geef ik les op een middelbare school aan de Quvier en waarvan ik ook de coördinator ben. Als docent heb ik de bevoorrechte positie om in vakanties veel tijd te hebben voor reizen. Die vakanties gebruik ik graag om mijn dromen waar te maken, namelijk het verkennen van de wereld. Elke keer een ander land en een ander continent.

Na jaren overal zelf heen te reizen, met familie en vrienden, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik dit jaar reisleider van AmiGO, om ook anderen mee te nemen op een reis. Om samen te genieten van de mooie dingen die God ons geeft op aarde. Om te genieten van Zijn schepping, de prachtige natuur en andere culturen.

Naast dat reizen een grote passie van mij is, lees ik veel. Ook wandel ik graag en ben ik graag samen met andere mensen. Ik ben echt een gezelschapsmens en ik vind het altijd heel erg leuk om weer nieuwe contacten op te doen. Als ik mijzelf in drie woorden zou moeten omschrijven zouden dat energiek, gezellig en avontuurlijk zijn.

Ik heb zin om samen met jou een nieuw avontuur aan te gaan!

Klarine

~~~~

Naam: Klarine Bisschop

Woonplaats: Rouveen

Beroep: Docent Quvier

Hobby’s: Reizen, lezen, wandelen

Reisleider sinds: 2020

Reiservaring in: Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Polen, Engeland, Zweden, Roemenië, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta, Curacao, Israël, Thailand, Mexico, Cuba, Zuid-Afrika en Kaapverdië.