“De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde.”

Voordat ik mijzelf voorstel, wil ik je graag voorstellen aan een persoon die ooit een fantastische zin heeft gezegd, namelijk Augustinus. Want hij zei: “De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde.” Toen ik dit las, wist ik direct dat dit de zin is waarmee ik mijzelf graag typeer. Want wat is er nu mooier dan reizen en nieuwe plaatsen ontdekken?

Mijn naam is Klarine Bisschop, en dit jaar ga ik samen met Gaby voor AmiGO de reis naar de Dominicaanse Republiek leiden. Ik ben op dit moment 29 jaar en woon in Rouveen. In mijn dagelijks leven geef ik les op een middelbare school aan de Quvier en waarvan ik ook de coördinator ben. Als docent heb ik de bevoorrechte positie om in vakanties veel tijd te hebben voor reizen. Die vakanties gebruik ik graag om mijn dromen waar te maken, namelijk het verkennen van de wereld. Elke keer een ander land en een ander continent.

Na jaren overal zelf heen te reizen, met familie en vrienden, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik dit jaar reisleider van AmiGO, om ook anderen mee te nemen op een reis. Om samen te genieten van de mooie dingen die God ons geeft op aarde. Om te genieten van Zijn schepping, de prachtige natuur en andere culturen.

Naast dat reizen een grote passie van mij is, lees ik veel. Ook wandel ik graag en ben ik graag samen met andere mensen. Ik ben echt een gezelschapsmens en ik vind het altijd heel erg leuk om weer nieuwe contacten op te doen. Als ik mijzelf in drie woorden zou moeten omschrijven zouden dat energiek, gezellig en avontuurlijk zijn.

Ik heb zin om samen met jou een nieuw avontuur aan te gaan!

Klarine

~~~~----------------

Naam: Klarine Bisschop

Woonplaats: Rouveen

Beroep: Docent Quvier

Hobby’s: Reizen, lezen, wandelen

Reisleider sinds: 2020

Reiservaring in: Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Polen, Engeland, Zweden, Roemenië, Spanje, Portugal, Griekenland, Malta, Curacao, Israël, Thailand, Mexico, Cuba, Zuid-Afrika en Kaapverdië.

-----------------------------------------------------------------

Ha (toekomstige) vakantieganger,

Leuk dat je rondkijkt op de website van Amigo. Ben jij nog opzoek naar een mooie vakantiebestemming of heb jij al een reis geboekt? In augustus hoop ik samen met Klarine Bisschop een reis te leiden naar de Dominicaanse Republiek: turquoise zee, prachtige natuurgebieden en historische bezienswaardigheden.

Graag stel ik mij eerst aan jou voor.
Mijn naam is Gaby Staal, 25 jaar oud. Ik woon in Nijkerk. Met veel passie werkzaam als gezinscoach waarbij ik gezinnen met meerdere ingewikkelde problemen begeleid.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, wandelen, hardlopen en skeeleren. Samen met vriendinnen of familie steden bezoeken en naar de zee. Voor mij momenten om op te laden en even niets te hoeven. Het lijkt op vakantie toch?

Kijk jij er ook naar uit om andere mensen te ontmoeten, samen nieuwe plekken te ontdekken, warme zonnestralen op je huid en in alles vast houden aan het fundament van het geloof? Afgelopen zomer ben ik met Amigo naar Curaçao geweest en alle elementen kwamen hier samen. Ik heb genoten van deze reis en gun iedereen zo’n ervaring!!

Ik zie er naar uit om komende zomer met Klarine en een mooie groep mensen naar de Dominicaanse Republiek te vliegen. Ga jij mee?

Tot slot om mee te nemen onderweg:
Psalm 121:1
Ik sla mijn ogen op naar de bergen, vanwaar mijn hulp komen zal.

-------------------

Naam: Gaby Staal

Woonplaats: Nijkerk

Beroep: Gezinscoach

Hobby's: sporten, wandelen in de natuur, stadjes ontdekken, tijd met vriendinnen.

Reisleider sinds: 2022