Het onderwijs is niet alleen ontzettend leuk, je hebt ook nog eens zo’n 12 weken per jaar vakantie. Als het even kan probeer ik elke schoolvakantie mijn koffers te pakken. Dat raak je nooit zat!

Kijk jij ook al uit naar de zomer die snel dichterbij komt? Heerlijk even ertussenuit, een nieuw land ontdekken, nieuwe vrienden maken, gezelligheid en samen bezinnen rondom het Woord.

Inmiddels heb ik al heel veel landen van dit mooie aardbolletje mogen bezoeken. Ik reis altijd in een groep omdat de ontmoeting met mensen iedere reis weer uniek maakt. Na jarenlang met veel plezier als deelnemer te reizen, werd het vorig jaar tijd om zelf een reis te gaan leiden. Mijn eerste reis ging naar de Algarve. Dit jaar hoop ik jullie te onmoeten tijdens de Fly & Drive Kroatië of de citytrip naar Lissabon!
Ik vind het super leuk om te organiseren en om ervoor te zorgen dat iedereen met een blij gevoel terugkijkt op de reis.

O ja, ik zal me even voorstellen: ik ben Johanne en woon in het gezellige Krimpen aan den IJssel. In het dagelijks leven ben ik onderwijsassistente en secretaresse op het Driestar College in Lekkerkerk. Elke dag mag ik me dus begeven tussen die super leuke pubers:) Verder kan ik erg genieten van sporten, een goed boek, zingen in een gospelkoor, gezelligheid met familie en vrienden, een lekkere warme zomer en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Het lijkt me erg leuk je te ontmoeten, ga je met me mee? Dan maken we er samen een onvergetelijke reis van!

Johanne