Hola! Mijn naam is Joanne Verheij en ik ben jullie reisleider voor de schitterende reis door Zuid-Afrika. Ik woon in het landelijke Leerbroek en ben werkzaam als Directie-assistent voor een spooraannemer. Naast mijn werk vind ik het fantastisch om te reizen, fotograferen en andere culturen te ontdekken.

Reizen is een beleving, indrukken opdoen van culturele hoogstandjes tot relaxen op het strand. En dat mogen wij met elkaar in Zuid-Afrika gaan doen. Een prachtig land dat het ontdekken waard is, ligt op ons te wachten! Daarbij staan we dagelijks stil staan bij het Woord, denken we na over diverse onderwerpen en praten we over het geloof.

Ook deze vakantie begint met de gezonde spanning die heerst wanneer je elkaar op Schiphol ontmoet, de meeste ken je niet. En ja, met deze mensen ga je ruim twee weken intensief optrekken en een fantastische vakantie beleven. Het mooie om te zien is dat je elkaar in het begin vaak wat onwennig staat aan te kijken maar al snel vinden de eerste gesprekken plaats en voor je het weet ontstaat er een hechte vriendschap!

Prikkel je zintuigen en ga mee op avontuur naar Zuid-Afrika, ik heb er veel zin in, let’s go!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Leerbroek

Beroep: Directie Assistent

Hobby's: reizen, hardlopen, fotografie, koken

Reisleider sinds: 2017

Aantal reizen geleid: 3

Reizen geleid naar: Gran Canaria, Sicilië en Fly & Drive Amerika Best of West 

Reiservaring in: Portugal (Algarve), Gambia, Engeland (Londen), Schotland, Canarische Eilanden (Tenerife), Spanje (Barcelona), Italië, Griekenland (Rhodos en Kreta), Duitsland & Frankrijk.