Hé, wat leuk dat je op de website van AmiGO aan het rondkijken bent! Dat is vast omdat je reizen fantastisch vindt! En dan zeker het reizen samen met anderen.

Dat is dan in ieder geval wat wij delen, de passie om met elkaar op reis te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Nadat ik een aantal jaren zelf mee ben geweest met AmiGO heb ik in 2022 voor het eerst zelf een reis geleid, naar mijn favoriete land tot nu toe: Afrika (Zanzibar). Het was een geweldige ervaring!

Op reis met mensen die je niet kent is spannend, verrijkend en ontzettend leuk! Het is mooi om te zien dat er in iedere groep een andere dynamiek is. Naast dat je een ander land leert kennen is het ook verrijkend om elkaar te leren kennen. Je komt vaak anders terug dan dat je weg ging.

Naast het ontdekken van een andere omgeving, het ontspannen, goede gesprekken, lekker eten en lol hebben met elkaar vind ik het belangrijk dat wij ook met elkaar nadenken over Degene die ons dit alles geeft! Ook tijdens de vakantie zullen we tijd maken voor het samen lezen en overdenken van de Bijbel.

De zee trekt altijd, daarom woon ik in het mooie Zeeland. In het dagelijks leven werk ik als obstetrie verpleegkundige op de kraam/verlosafdeling in het ADRZ in Goes en ben ik coördinerend werkbegeleider voor de studenten bij ons op de afdeling. Een hele leuke combinatie! In mijn vrije tijd vind ik het fijn om in de tuin bezig te zijn en te luisteren naar muziek. Zelf zing ik ook in een koor. Naast dat ik van reizen naar het buitenland houd is het ook leuk om in Nederland plekjes te ontdekken waar ik nog niet ben geweest. Het maakt je een rijk mens!

Wie weet tot ziens?! Ik zie er naar uit!

Janita

------------------

Woonplaats: Kruiningen

Beroep: Verpleegkundige

Hobby’s: Reizen, nieuwe dingen doen en ontdekken, zingen, lezen, tuinieren en genieten van de natuur.

Reisleider sinds: 2022

Reiservaring in: België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Luxemburg, Italië, Tsjechië, Kroatië, Griekenland (Zakynthos, Rhodos), Tenerife, Israël, Jordanië, Vietnam, Zuid-Afrika.