Beste reisgenoten,

Even voorstellen, ik ben Jaco Heemskerk en ben vader van 3 prachtige kindertjes. 2 kleine mannetjes en 1 kleine meid. In 2007 ben ik getrouwd met Lutina Heemskerk en we wonen in het prachtige Bergschenhoek. In het dagelijks leven werk ik als service monteur in de installatietechniek, daarin onderhoud en verhelp ik storingen in bijvoorbeeld cv ketels, airco systemen, of luchtbehandelingskasten. Ook werk ik graag met duurzame technieken, denk daarbij aan aardwarmte systemen of zonnepanelen.

Sinds 2006 ga ik met mijn vrouw en later ook met de kinderen en mijn schoonouders op vakantie naar de bergen! Elk jaar doen wij diverse huttentochten en bergwandelingen. Al gauw merkte ik mijn passie en enthousiasme voor de bergen. Daarnaast voerde mijn schoonvader elk jaar een huttentocht uit met een collega. Deze collega is er helaas mee gestopt. Al snel merkte ik dat er bij mij wat begon te borrelen en het idee kwam om dit van deze collega over te gaan nemen. Voor dat ik het wist leidde ik mijn eerste reis, samen met mijn schoonvader naar ‘DE WILDE KAISER’.

Tijdens deze reis is er van alles gebeurd! Wat een mooie groep hadden wij en ook een hoop plezier. Ook ontdekte ik dat ik het prachtig vond om met andere mensen het naar hun zin te maken, en de machtige bergen te laten ontdekken. Ook vond ik het zeer fijn om met reisgenoten over het geloof te praten en er elke dag mee te beginnen en te eindigen. Ook de ervaring dat Gods liefde en genade nog steeds door werkt in menig hart, en er zo open over kan gepraat worden tijdens deze reizen van AmiGO.

Hierbij wordt ook ervaren dat het Woord van God de leiding heeft tijdens deze reizen.
Er mag ervaren worden dat we lopen in Gods natuur, en dat Zijn genade zo oneindig groot is.

Ook dit jaar hoop ik een reis te leiden naar de bergen, de voorbereidingen zijn in volle gang! En ben al lekker aan het “voor genieten”. Ik hoop dat het een geweldige reis mag worden waarin we Gods grootheid mogen ervaren in de gigantische en grote bergen.Laten we hopen dat ook de komende reis er een wordt die we nooit zullen vergeten, temeer omdat God erin is meegekomen! Tot ziens en ik hoop dat ik je dit seizoen mag ontmoeten op onze eerstvolgende reis!

Jaco