Dobar dan!

Ook al zo’n zin om het vliegtuig in te stappen? Je te vergapen aan de mooie natuur. Te verbazen over een heel andere cultuur dan de onze. Te verwonderen over de mooie plekjes die er op deze aarde te vinden zijn. Te genieten van de zon en te checken wie dan toch echt het bruinste is :-). Liefst 24/7 bezig te zijn, want je hebt nu eenmaal vakantie en je wilt van elk ogenblik genieten. 

Gefeliciteerd! Een Duitser zou zeggen dat je last van “Fernweh” hebt. 
Zo, nu weet je gelijk voor welke taal ik een voorliefde heb. Ik ben Fenny Schuttel en geef naast de vakanties Duits op de Guido de Bres in Rotterdam. Zelf woon ik in een heel burgerlijk rijtjeshuis (met tuin! :-)) in het stadje Dordrecht. In m’n vrije tijd houd ik me bezig met, hoe kan het ook anders, m’n tuin. Maar ik spreek ook graag af met vrienden of familie, ga soms langs fit4free, lees een boek of luister mooie muziek.

Ik zie er naar uit om samen met jullie wat meer te ontdekken van Stockholm! Hoe mooi is het, dat we ons ook verbonden mogen weten door Gods Woord. Tijdens de dagsluitingen, op zondag en hopelijk ook in goede gesprekken tussendoor! En wellicht krijgen we wel de unieke gelegenheid om onderweg of op zondag buitenlandse christenen te ontmoeten…

Het belooft een hele mooie, actieve vakantie te worden, waarin we kunnen genieten en ontspannen!

Fenny