Ik ben Erika en ga dit jaar voor het eerst de uitdaging aan om een reis te leiden. Dit is een uitdaging waar ik veel zin in hebt en met positieve energie inga. Wat wil je nog meer: met een groep leuke mensen naar een warm land gaan en met z'n allen een toffe vakantie hebben!

Ik zal eerst wat over mijzelf vertellen. Ik studeer psychologie en volgend jaar hoop ik mij te specialiseren in forensische psychologie. Gevangenen zijn een interessante, leuke, maar ook moeilijke doelgroep. Ik heb ze al een beetje leren kennen door mijn vrijwilligerswerk in de gevangenis. Daarnaast heb ik een typische studentenbaantje in de supermarkt, waar ik het goed naar mijn zin heb door mijn leuke collega's. Ik ben een echt gezelligheidsmens en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Daar wordt jij nu wellicht ook het slachtoffer van ;). Daarnaast geniet ik nu bijna een jaar van de bijzonder mooie binnenstad van Dordrecht. Wanneer je bij de haven loopt, waan je je zo in de Gouden Eeuw. Ik heb het geluk dat ik hier een kamer kan huren en leuke huisgenoten heb. In mijn vrije tijd schiet ik graag met hen, familie en vrienden op, ontdek ik de stad (soms op rolschaatsen, maar dat moet ik echt wat beter gaan oefenen, wil ik de omgeving zien in plaats van de grond..), kijk ik graag naar een film en teken is zo nu en dan iemand na.

Dit is kort wat over mij. Het lijk mij leuk om jou te leren kennen en met elkaar er een onvergetelijke vakantie van te maken. Kom je ook?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Naam: Erika 

Woonplaats: Dordrecht

Beroep: Student Psychologie 

Hobby's: afspreken met vrienden/familie, muziek luisteren, tekenen, gezelschapsspellen, film/serie kijken, bakken, zwemmen, actief bezig zijn (diverse sporten). 

Reisleider sinds: 2017

Reiservaring in: België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Schotland, IJsland, Polen, Kreta, Italië