Hoi reiziger!

Heerlijk om weer vooruit te kijken naar een vakantie! Na een periode van flink doorwerken ben ik daar wel weer aan toe. Waar kan je nu beter opladen dan op een plek waar je compleet in een andere omgeving bent? Nieuwe ervaringen opdoen, de natuur in, andere culturen ontdekken en af en toe een heerlijke sportieve activiteit.

Ik woon in Veenendaal en werk als Productmanager en HR-manager bij Maxilia.nl. In mijn vrije tijd zoek ik afwisseling van mijn kantoorbaan en ga daarom iedere week met veel plezier volleyballen en mountainbiken. Daarnaast ben ik, evenals mijn vrouw, natuurlijk gek op reizen. Mijn hoogtepunt tot nu toe is Zuid-Afrika en Namibië. Een combinatie van prachtige natuur, bijzondere culturen, heerlijk eten en slapen onder de meest heldere sterrenhemel in de woestijn , zijn ervaringen om nooit te vergeten.

Daarnaast is het fijn, om samen met nieuwe mensen, in andere landen naar de kerk te gaan, goede gesprekken te hebben en te genieten van Gods schepping.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en samen een onvergetelijke herinnering mee te maken!

Erik Joosse~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Veenendaal

Beroep: Productmanager en HR-manager

Hobby’s: Volleyballen, mountainbiken en reizen

Reiservaring in: Europa, Zuid-Afrika, Namibië, Israël, Amerika, Canada en Hongkong

Mijn meest favoriete vakantie is: Daar waar veel afwisseling is in natuur en cultuur. Lekker actief maar ook met absoluut ruimte voor ontspanning en goede gesprekken. Zo lang het maar niet te lang en te veel van hetzelfde is!