Hey Griekenland-gangers,

Inderdaad, ik ga er maar even vanuit dat iedereen die dit leest ook echt naar Montenegro gaat. Want wie wil er nou niet genieten van de prachtige natuur en toffe sporieve activiteiten? Er wordt wel eens gezegd dat de voorpret leuker is dan de reis zelf, maar als het om een reis met AmiGO gaat, durf ik dat te ontkennen.

Maar wat deze reis extra leuk maakt, is niet alleen de unieke bestemming maar ook de supergezellige reisgenoten ( en reisleider) die met ons meegaan! Ik kan niet wachten jullie te ontmoeten en er samen een gezellige reis van te maken, een reis waarbij natuurlijk ook ruimte is voor God en Zijn Woord.

Maar wie is die supergezellige reisleider nu eigenlijk? Ik ben Erik de Kruijf, ben 24 jaar en woon in Langbroek. In het dagelijks leven sta ik voor de klas, waar ik pubers onder de duim probeer te houden … Naast mijn werk, volg ik nog de lerarenopleiding aan de Driestar Hogeschool in Gouda. In de vrije tijd die nog overblijft, ben ik graag actief buiten bezig of spreek ik af met vrienden.

Ben je al aan het boeken? Nog niet? Wees er dan snel bij!

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, ik hoop jullie ook!

Erik