Graag wil ik me even voorstellen:
Ik ben Egbert Kloppenburg en ben getrouwd met Marleen. 35 jaar geleden liepen wij al met ons gezin in de bergen en genoten vooral van prachtige omgeving tijdens onze tochten met het gezin. Later kwam daar het organiseren van huttentochten bij die we vanaf 2014 mochten delen met AmiGO Reizen. Wat is het fijn om met jonge mensen op vakantie te mogen gaan. Te genieten van de natuur en alles wat de Heere zo prachtig mooi heeft geschapen. Het maakt ons telkens weer klein en nederig.

In mijn dagelijkse leven ben ik docent Zorg en Welzijn en daarnaast heb ik een aantal begeleidende taken zoals: faalangst reductie- en examenvreestrainer, Antipest coördinator, Intern begeleider, Master-Sen gedragsspecialist en Beeldcoach. Dagelijks zie en spreek ik veel leerlingen met een begeleiding- of ondersteuningsbehoefte. Om dan alles echt even van je af te kunnen zetten geniet ik, samen met Marleen des te meer van onze seizoenplek op de camping. In mijn vrije tijd organiseer ik Bushcraft kinderparty’s en Bushcraft workshops voor volwassenen. Het geeft veel voldoening om telkens weer blijde kinderen te zien die een avontuurlijk feestje in midden in de bossen ervaren. Ook is het mooi om jongeren en volwassenen bezig te zien met allerlei bushcraft skills.

Dit jaar hoop ik, samen met Marleen jullie gezelschap te houden in het mooie Sauerland. Lekker dicht bij huis en een prachtig gebied om te ontdekken! Wat te denken van: de Sauerlandse meren tijdens een rondvaart of het bekijken van de oude dorpjes en steden met vakwerkhuizen. Laten we ook eens een kijkje nemen onder de grond in de natuurgrotten en natuurlijk drinken we ter afsluiting een heerlijk biertje uit de eigen regio in een van de vele Biergärten. Duitsland, het land van onze buren en eigenlijk een beetje onze achtertuin. Geweldig toch, zo dichtbij en toch buitenland op z’n best.

We hopen op een geweldige vakantie en een leuke groep. Zien we jou ook D.V. 24 juli 2021?

Auf Wiedersehen: Egbert en Marleen Kloppenburg