Sinds mijn 22e jaar heb ik met tussenperiodes reizen mogen leiden voor AmiGO, een reisorganisatie waar ik me van harte aan verbonden voel.

Dat waren jongerenreizen en reizen voor alle leeftijden, naar verschillende bestemmingen, waaronder ook Israël. Ik ben werkzaam in het onderwijs, eerst als docent geschiedenis en later in directiefuncties. Momenteel ben ik lid van het College van Bestuur van het Van Lodenstein en Hoornbeeck College.

Het mooie van het reisleiderschap heb ik altijd de contacten met de deelnemers gevonden, de sfeer moet goed, samenbindend en gezellig zijn. Daar wil ik me voor in zetten. Daarbij vertel ik heel graag de verhalen die horen bij de bestemmingen die we bezoeken.

Het luisteren naar het Woord van God dat iedere dag open mag gaan is ook van grote meerwaarde bij AmiGO. Een reis naar Israël heeft nog een extra dimensie, het is immers het land van de Bijbel. Wat gaat de Schrift hier spreken! Ik zie er naar uit om ook dat met jou te delen.

Ik ben getrouwd met Hermien, we wonen in Sliedrecht en hebben zes kinderen en elf kleinkinderen. Ik hoop je te ontmoeten!