Hallo reizigers!

Kijken jullie al uit naar een toffe vakantie? Wat is het heerlijk om met elkaar nieuwe landen en culturen te ontdekken en gezellig te eten in een lokaal restaurant. Geniet je het liefst van wintersport, wandelen, watersporten, cultuursnuiven of liggend in de zon aan het strand? Heerlijk om even vrij te zijn van je dagelijkse bezigheden. Met elkaar maken we er een gezellige vakantie van, we zijn immers ‘friends on the move’. Samen op vakantie met de Bijbel. Dat verbindt.

Mijn naam is Diederik Tigelaar en ik woon in de hoofdstad van Drenthe. Daar is natuurlijk van alles te doen en te zien, maar ik neem jullie graag mee naar het buitenland ;) Met passie werk ik met cijfers, ik heb bedrijfseconomie en finance gestudeerd. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, wintersporten, hardlopen en gezelligheid met familie en vrienden.

Ik hoop dat jij meegaat op reis. Zie ik je op Schiphol? Aarzel niet te lang en boek deze fantastische reis….

Diederik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Assen

Dagelijkse leven: financiële sector

Hobby’s: reizen, wintersport, hardlopen, gezelligheid met familie en vrienden.

Reisleider sinds: 2017

Aantal reizen geleid: 3

Reis geleid naar: Griekenland - Kreta, IJsland, Fly & Drive Canada en Amerika 

Reiservaring in: Verenigde Staten, Canada, Noorwegen, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Griekenland.

Zelf ben ik groot fan van Amerika, ik heb er dan ook al redelijk wat reiservaring. Ik heb familie in Canada wonen en ben 3 keer rondgereisd door USA en Canada. Ook heb ik aan de westkust al een keer een rondreis gemaakt. 


 

Ik begeleid de volgende reizen:

flydrive Fly & Drive
Bekijk deze reis
Fly & Drive Amerika, The Best of West
19-daagse Vliegreis, vertrek 29 juli