Hallo reizigers!

Kijken jullie al uit naar een toffe vakantie? Wat is het heerlijk om met elkaar nieuwe landen en culturen te ontdekken en gezellig te eten in een lokaal restaurant. Geniet je het liefst van wintersport, wandelen, watersporten, cultuur snuiven of liggend in de zon aan het strand? Heerlijk om even vrij te zijn van je dagelijkse bezigheden. Met elkaar maken we er een gezellige vakantie van, we zijn immers ‘friends on the move’. Samen op vakantie met de Bijbel. Dat verbindt.

Mijn naam is Diederik Tigelaar en ik woon in de hoofdstad van Drenthe. Daar is natuurlijk van alles te doen en te zien, maar ik neem jullie graag mee naar het buitenland ;) In het dagelijks leven werk ik in een financiële functie voor de overheid. In mijn vrije tijd houd ik van reizen (met AmiGo natuurlijk!), wintersporten, hardlopen en gezelligheid met familie en vrienden.

Ik hoop dat jij meegaat op reis. Zie ik je op Schiphol? Aarzel niet te lang en boek deze fantastische reis…. (2 reizen boeken mag natuurlijk ook)

Diederik

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Assen

Dagelijkse leven: financiën bij de overheid

Hobby’s: reizen, wintersport, hardlopen, gezelligheid met familie en vrienden.

Reisleider sinds: 2017

Aantal reizen geleid: 5

Reis geleid naar: Griekenland - Kreta, IJsland, Oostenrijk, Fly & Drive Canada en Amerika, Fly & Drive Amerika Best of West en het AmiGO weekend!

Reiservaring in: Verenigde Staten, Canada, Noorwegen, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, België, Italië, Griekenland.