Hallo reizigers! 

Kijken jullie al uit naar een tof weekend? Wat is het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen, met elkaar de omgeving te verkennen en leuke dingen te doen. Met elkaar maken we er een gezellige weekend van, we zijn immers ‘friends on the move’. 

Mijn naam is Diederik en ik woon in de hoofdstad van Drenthe. Daar is natuurlijk van alles te doen en te zien, maar ik neem jullie graag mee naar ander plekken ;) Met passie werk ik met cijfers, ik heb bedrijfseconomie en finance gestudeerd. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, wintersporten, hardlopen en gezelligheid met familie en vrienden. 

Ik hoop dat jij meegaat. Zie ik je in Heeten? Aarzel niet te lang en boek dit fantastische weekend…

Diederik

~~~~

Hoi! Ik ben Pieter Provoost en woon in Middelburg. Heerlijk aan de Zeeuwse kust, wat wil je nog meer! Hier ben ik dan ook het hele jaar wel regelmatig te vinden. In de zomer voor een lekkere stranddag en buitenom de zomer voor een verfrissende wandeling of om even gezellig wat te drinken in een strandtent met familie en vrienden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als adviseur. Een uitdagende functie binnen een mooi bedrijf. Tot op heden heb ik het hier erg naar mijn zin. 

In mijn vrije tijd ben ik een echt gezelschapsmens. Gezellig wat eten en drinken met familie, vrienden en kennissen doe ik graag. In de winter vind ik het heerlijk om op de lange latten te staan of met een snowboard onder m’n voeten te genieten van de verse sneeuw. In de zomer zoek ik juist graag de warmte op om even te genieten van een andere omgeving dan dat we hier gewend zijn. 

Ik zie er naar uit om een leuke groep jonge mensen te ontmoeten om er samen een geslaagd weekend van te maken!

Pieter 

Ik begeleid de volgende reizen:

active Actief
Bekijk deze reis
AmiGO Weekend Event: Winterse gezelligheid op de Sallandse Heuvelrug
4-daagse Auto, vertrek 11 december