Hoi vakantieganger,

Graag stel ik mij voor aan jullie..

Ik ben Claudia van Gilst, en met veel plezier woon en werk ik in de levendige stad Rotterdam. Als Zeeuws meisje kwam ik alweer 12 jaar geleden te werken op de mooiste afdeling van het ziekenhuis, de verloskunde in het Sophia kinderziekenhuis. Een mooie baan waarbij geen dag hetzelfde is, en waar blijdschap en verdriet soms heel dicht bij elkaar liggen.

Als gezin gingen we vroeger al elke vakantie op pad in binnen en buitenland en dit reisvirus is bij mij gebleven! Wat is vakantie heerlijk; nieuwe culturen ontdekken, verdiepen in een stukje geschiedenis, verwonderen over prachtige natuur en bijzondere wereldwonderen, proeven van lokale gerechten en soms griezelen bij beestjes die er in sommige landen gewoon bijhoren..

Wat is het leuk om zo’n vakantie met een leuke groep mensen te beleven, alleen of met vrienden op pad en vaak ook nieuwe vrienden maken! De afgelopen jaren heb ik veel georganiseerde reizen zoals met AmiGO gedaan. Eerder leidde ik al een reis naar Peloponnesos en vorig jaar naar Kroatië. Dit jaar neem ik jullie graag mee naar het mooie Bali!

Claudia

~~~~

Naam: Claudia van Gilst 

Woonplaats: Rotterdam

Beroep: Verpleegkundige

Hobby’s: Reizen, lezen, shoppen

Reisleider sinds: 2019

Reiservaring in: Oostenrijk, Finland, Kroatië, Malta, Gambia, Egypte, Thailand, Sri Lanka, Malawi, Laos, Marokko, West-Amerika, Tanzania, Mozambique.