Een kort intro over mezelf. Ik ben Christian Bazen, een geboren en getogen Zeeuw uit het prachtige stadje Tholen, werkzaam bij de grootste werkgever van Nederland, de overheid en meer specifiek Rijkswaterstaat. Werken als veiligheidscoördinator is werken met mensen en dat zegt iets over mij. Ik ben een mensen-mens. Naast mijn werk ben ik graag bezig met organiseren. Zo heb ik de afgelopen 6 jaar mezelf ingezet als organisator, spreker en solist bij verschillende grote en kleinere concerten in o.a. De Doelen Rotterdam en het Amsterdams Concertgebouw. Daarnaast leid ik sinds een aantal jaar verschillende reizen, voornamelijk stedentrips en concert/zangreizen, maar ook een wintersportvakantie staat al in dat rijtje. Dit zijn vaak korte reizen met grote groepen.

Voor en met jullie hoop ik er een fantastische vakantie van te maken waarbij gezelligheid, (actieve) ontspanning, maar zeker ook bezinning centraal zullen staan.

Ik hoop jullie 6 februari te ontmoeten aan het begin van ons avontuur in Oostenrijk!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naam: Christian Bazen

Woonplaats: Tholen

Beroep: V&G Coördinator

Hobby's: Zingen, watersport, organiseren, schietsport, denksport, lezen

Reisleider sinds: 2017

Aantal reizen geleid: 9

Reiservaring in: Oostenrijk, Tsjechië, Spanje (Gran Canaria, Ibiza, Tenerife), Tunesië, Frankrijk, Luxemburg, Engeland, België, Roemenië, Portugal (Algarve), Duitsland