Beste AmiGO’s,

Wij zijn Bertus en Sandra van de Bunt. In 2004 zijn we als reisleiders begonnen bij Amicitia (en daarna AmiGO).

We staan allebei voor de klas in het voortgezet onderwijs, Bertus als docent Natuurkunde en Sandra als docent Economie. Het omgaan met jongeren is echt een passie voor ons. Onze tweede passie is bergsport, of het nu gaat om bergwandelen in de zomer, of om skiën in de winter we doen dat erg graag. Maar de bergen lenen zich voor nog veel meer activiteiten en ook daar kunnen we enorm van genieten.

Combineer onze passies met elkaar en je weet waarom er na 2004 nog heel veel reizen gevolgd zijn. Iedere reis is uniek en ook iedere groep is uniek, maar onze gedrevenheid om van iedere reis iets moois te maken is altijd hetzelfde. Wij zijn pas tevreden als iedere AmiGO alle dagen met volle teugen geniet en de manier waarop is voor iedere AmiGO toch net weer even anders. En tegelijk is iedereen een onderdeel van de groep en ook dat is voor ons erg belangrijk, want je boekt toch niet voor niets een groepsreis.

Als je ons vraagt wat onze voorkeur heeft, een wintervakantie of toch een zomervakantie. Dan is het gewoon beide. In de winter is er toch niets heerlijker dan van de besneeuwde bergen af te glijden onder een heerlijke winterzon. En in de zomer gaat er niets boven een prachtige tocht door de majestueuze bergen en intussen genieten van de stilte.

Onze eerste wintersportreis was naar Salzburger Sportwelt. Komende winter hopen we naar hetzelfde gebied te gaan maar dan aan andere kant van het skigebied. In de zomer hopen we weer een mooie wandelreis te gaan leiden, dit keer naar Schladming-Dachstein.

 

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Apeldoorn

Beroep: Docent Natuurkunde en Economie

Hobby’s: wandelen, skiën, zingen, fotografie

Reisleider sinds: 2004

Aantal reizen geleid: 19

Reizen geleid naar: Oostenrijk (zomer en winter), Zwitserland (zomer en winter), Italië (Dolomieten), Portugal

Mijn meest favoriete vakantie is: Met een groep heerlijk door de bergen trekken, iedere avond in een andere hut of hotel overnachten om de volgende morgen, bij het licht worden, weer verder te gaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om onderweg steeds meer van de schepping te laten zien, zowel die gigantische gletsjers als dat kleine bloemetje.