Ha vakantieganger!

Ook zin om er weer op uit te gaan? Werelddelen, landen en steden te bezoeken waar je nog nooit geweest bent? Zelf was ik 17 toen ik m’n eerste groepsreis maakte en heb daarna bijna geen jaar meer overgeslagen. Ondertussen heb ik alle werelddelen bezocht. De reizen met AmiGO gingen o.a. naar IJsland, Lapland, West-Amerika, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland.

Dit jaar hoop ik m’n reiservaring voor het eerst in te zetten als reisleider. Het lijkt me ontzettend leuk om er samen met jou een onvergetelijke vakantie van te maken!

Ik ben Bert Wittingen, 32 jaar en woonachtig in Nunspeet. In het dagelijks leven werk ik bij een infra-aannemer, als manager van de afdeling EMVI. Naast reizen haal ik veel plezier uit m’n werk en ga ik graag een rondje hardlopen.

Het lijkt me erg leuk om je binnenkort te ontmoeten op Schiphol!

-------------------------------------------------

Woonplaats: Nunspeet

Beroep: manager afdeling EMVI

Hobby's: reizen en hardlopen

Reisleider sinds: 2022

Reiservaring in: België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal, Polen, Tsjechië, Engeland, Finland, Estland, IJsland, Verenigde Staten, Ecuador, Singapore, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Swaziland, Zuid-Afrika, Luxemburg, Curaçao, Griekenland.

Ik begeleid de volgende reizen:

citytrip Citytrip
Bekijk deze reis
Citytrip: sfeervol Parijs met Oud & Nieuw
5-daagse Treinreis, vertrek 30 december
active Actief
Bekijk deze reis
AmiGO Winter Event: Diner & Skiën of snowboarden
1-daagse Auto, vertrek 17 december