Hoe ziet mijn ideale vakantie eruit? Een mix van samen actief bezig zijn, cultuur opsnuiven en de natuur bewonderen en in dit alles verwonderen over wat God ons geeft. Inmiddels heb ik twee reizen geleid: een fietsvakantie en een Fly & Drive naar de Balkan. Ik vond dat twee hele bijzondere ervaringen, daarom ga ik graag weer mee als reisleidster: dit keer naar Vietnam. Ik ben benieuwd welke mooie dingen we nu met elkaar gaan zien en beleven.

In het dagelijks leven ben ik docent verpleegkunde. Of het nu verplegen is van een patiënt of het begeleiden van een student. Ik vind het een boeiende bezigheid. In mijn vrije tijd ga ik graag creatief aan de slag. Muzikaal actief zijn op de fluit/harp is een fijne ontspanning. Natuurlijk hoort daar ook een flinke wandeling met mijn hond bij. En het verdiepen in een goed boek om zo ook geestelijk in balans te blijven. Het lijkt mij mooi om daar van de zomer verder met je over te praten.

Tot ziens, Arja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht

Beroep: Verpleegkundige / docent Verpleegkunde

Hobby’s: muziek maken, creatief bezig zijn. Buitenmens, wandel en fiets graag!

Reisleider sinds: 2016

Reizen geleid naar: Fietsreis Berlijn en Spreewald, Fly & Drive Balkan.

Reiservaring in: België, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, Engeland, Israël, Cuba, Spanje, Portugal, Frankrijk, Nicaragua/Costa Rica, VS, Jordanië/Egypte, China, Gambia, Turkije, Armenië, Georgië.