Wat ik het mooiste vind aan het begeleiden van reizen is het zorgdragen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Veel verschillende persoonlijkheden maar door de gesprekken raak je met elkaar verbonden. Door ieder zijn eigen inbreng vul je elkaar aan en dat maakt samen reizen prettig. Het meest intrigerende vind ik om te zien hoe iemand in zijn/haar (geloofs) leven staat. Als je intensief met elkaar optrekt leer je veel van elkaar dat houdt je scherp en verbreedt je horizon.

In het dagelijks leven ben ik docent verpleegkunde. Daarnaast blijf ik werkzaam in het ziekenhuis. Of het nu verplegen is van een patiënt of het begeleiden van een student. Ik vind het een boeiende bezigheid. In mijn vrije tijd ga ik graag creatief aan de slag. Muzikaal actief zijn op de fluit/harp is een fijne ontspanning. Natuurlijk hoort daar ook een flinke wandeling met mijn hond bij. En het verdiepen in een goed boek om zo ook geestelijk in balans te blijven. Het lijkt mij mooi om daar van de zomer verder met je over te praten en zo jou beter te leren kennen.

Tot ziens, Arja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht

Beroep: Verpleegkundige / docent Verpleegkunde

Hobby’s: muziek maken, creatief bezig zijn. Buitenmens, wandel en fiets graag!

Reisleider sinds: 2016

Reizen geleid naar: Fietsreis Berlijn en Spreewald, Fly & Drive Balkan, Vietnam, Fly & Drive Zweden, Fietsreis Limburg, Ardennen, de Eifel en Curaçao.

Reiservaring in: België, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, Engeland, Israël, Cuba, Spanje, Portugal, Frankrijk, Nicaragua/Costa Rica, VS, Jordanië/Egypte, China, Gambia, Turkije, Armenië, Georgië, Schotland en Hongarije.