Hee Amigo’s,

Wat denk je van genieten van het mooie Brazilië? Dit grootste, meest veelkleurige en veelzijdige land van Zuid-Amerika heeft voor iedereen heel veel te bieden. Ik heb er enorm veel zin in om met elkaar deze mooie plek te ontdekken!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Annemieke Ippel en woon in Sliedrecht. In het dagelijkse leven werk ik als jurist bij een verzekeraar. Na mijn werk ben ik vaak op het strand te vinden en houd ik ervan om te reizen, te sporten en gezellige dingen te ondernemen met vrienden.

Nadat ik een aantal jaren als deelnemer ben mee geweest, besloot ik dat ik graag wilde meegaan als reisleider. Het is mijn passie om dingen te organiseren en mij te verdiepen in de cultuur en natuur van een land.

Het mooie aan een groepsreis is dat het natuurlijk een stuk gezelliger is, maar dat je ook veel nieuwe mensen ontmoet. Daarnaast is het tof om bij een kampvuur goede gesprekken te hebben over van alles en nog wat. Bovendien gaat ook de Bijbel mee op vakantie, zodat de reis nog waardevoller wordt.

Het lijkt mij fantastisch om er samen een geslaagde vakantie van te maken. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten!

Annemieke

~~~~

Naam: Annemieke Ippel

Woonplaats: Katwijk

Beroep: Jurist

Hobby’s: Sporten, koken/bakken, reizen, gezellige dingen ondernemen met vrienden

Reisleider sinds: 2020

Reiservaring in: Oostenrijk, Italië, Kroatië, Hongarije, Roemenië, Spanje, Portugal, Turkije, Israël, Indonesië, Gambia, Zuid-Afrika, Vietnam.

Reizen geleid naar: Portugal, Sicilië en Zanzibar.

Ik begeleid de volgende reizen:

adventure-orange Avontuur
Bekijk deze reis
Exotisch Brazilië: groene campo's, Rio en tropische stranden
16-daagse Vliegreis, vertrek 8 augustus