Peru, Nepal, Canada of het prachtige Zwitserland. Elk land waar bergen zijn kan mij echt helemaal blij maken. De macht die deze enorme giganten hebben doet mij altijd heel erg klein voelen maar geeft mij daarnaast heel veel zin om op ontdekkingstocht te gaan. Het liefst zo ver en zo hoog mogelijk :). Naast actief bezig zijn vind ik het ook heerlijk om dagjes cultuur te snuiven in mooie steden, aan het strand te hangen of een goed gesprek te voeren. Een heerlijk actieve, maar afwisselende vakantie laat mij helemaal tot rust komen.

Mijn naam is Anne-Matthea en ik ben 24 jaar. Op dit moment werk en woon ik als allrounder in een prachtig vakantiepark in Franz Josef Glacier, Nieuw-Zeeland. Dit is het mooiste, natste en duurste plaatsje wat ik ken, maar het leven hier is absoluut fascinerend. Het is ondertussen een dik half jaar geleden dat Stefan en ik Nederland verlieten op ontdekkingstocht de hele wereld over. Tot nu toe hebben we van deze beslissing nog zelden spijt gehad, het reizigersleven is prachtig. We hopen nog een aantal maanden door te reizen en dan uiteindelijk een vast stekje te zoeken, waarschijnlijk in Nederland. Als je meer wilt weten kan je kijken op world-samplers.com.

Terug in Nederland ga ik op zoek naar een baan die een combinatie biedt tussen aardrijkskunde, onderwijs en reizen. Dat is niet alleen de richting waarin ik heb gestudeerd, maar ook zeker mijn passie. Sinds 4 jaar ben ik getrouwd met Stefan en samen genieten we van ons studentenhuwelijk. In mijn vrije tijd maak ik behoorlijk gebruik van wat van mijn creativiteit en hou ik van heel veel thee drinken.

Mooie landen met prachtige mensen en hoge bergen zetten mij ook altijd weer stil bij het werk van onze Schepper. Dat is ook een reden waarom ik graag voor Amigo kies. Heel waardevol om ook samen de Bijbel te openen ook en juist tijdens je vakantie. Samen God groot maken echt heel mooi!

Ik zie er naar uit om met jou op pad te gaan! En? Krijg jij er al zin in?

Anne-Matthea

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Woonplaats: Franz Josef Glacier (Het mooiste, duurste en natste plaatsje ter wereld :), google maar....

Beroep: Is reiziger een beroep? :-) Daarnaast ben ik reisblogger en werk ik nu als allrounder in een prachtig vakantiepark.

Hobby’s: Reizen, bloggen (zie world-samplers.com) en lekker creatief bezig zijn.

Reisleidster sinds: 2015

Aantal reizen geleid: 2

Reis geleid naar: Slovenie en Andorra

Reiservaring in: Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Oost Azie, Afrika, Nieuw-Zeeland en Australie.

Mijn meest favoriete vakantie is: Daar waar er bergen zijn. Lekker actief maar ook met absoluut ruimte voor ontspanning en goede gesprekken
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~